Wat bied ik jou?


In de praktijk verzorg ik naast energetische behandelingen en coaching consulten ook diverse cursussen en workshops. Deze zijn met name gericht op bewustwording en om in contact te komen en het ontwikkelen van onze eigen intuïtie. Maar ook oefeningen om te aarden, je grenzen te leren (h)erkennen, ontspanningsoefeningen en spirituele ontwikkeling komen aan bod. Dit alles zal bijdragen en je ondersteunen op jouw persoonlijke ontwikkelingspad naar een liefdevolle en diepe verbinding met jezelf, het leven en alles wat je daarin tegenkomt. Een pad waarbij je steeds meer (keuze)vrijheid, levensgeluk en ontspanning ervaart. Hierdoor kom je weer dichter bij jouw essentie en zal jij weer innerlijke rust ervaren.

 

 

Ontwikkel kracht, balans en rust in lichaam en geest

Mijn behandelingen, cursussen en workshops zorgen ervoor dat je:

  • meer energie krijgt
  • weer de balans terug vindt
  • blokkades, belemmeringen en beperkingen opruimt
  • weer terug in je eigen kracht komt en meer me-time creëert
  • zelfvertrouwen toeneemt
  • je hoogsensitiviteit of dat van je kind beter begrijpt en er beter mee om kan gaan
  • time management inbouwt
  • beter om kan gaan met je emoties en je gevoelens
  • Intuïtieve en spirituele eigenschappen verder worden ontwikkeld
  • meer kunt ontspannen en genieten van het leven

 

 

Voor iedereen een behandeling op maat

Omdat iedereen uniek is, is het mijn uitdaging en missie om jou de behandeling en de begeleiding te kunnen geven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Als ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en hoogsensitieve kinderen, ervaring met diverse energetische behandelingen en met een rugzak vol levenservaring, dat in combinatie met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens de opleidingen die ik heb gevolgd, is dat ik jou kan meegeven hoe je in staat bent zelf keuzes te maken.

En dat door bewustwording van jezelf en je dagelijkse patronen, je kunt bijsturen naar een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven.

 

 

 

Waar staat JustNaturall voor:


Op een gewoon (Just) geheel natuurlijke (Naturalmet behulp van je eigen zelfgenezend vermogen en die van de natuur) en holistische wijze de balans herstellen tussen lichaam, geest en ziel, voor iedereen, ongeacht welke leeftijd of geslacht (all). Zodat je weer volledig in je eigen kracht kan komen te staan en weer in staat zult zijn om je eigen wensen en behoeften te (h)erkennen. Hierdoor zul jij weer meer kunnen gaan leven vanuit jouw hart en de weg naar jezelf weer terugvinden. (innerhealing)

 

Samen zorgen we ervoor dat jij weer gaat stralen, want jij mag er zijn, precies zoals jij bent!

Wat ik heel belangrijk vind is dat je je bij mij veilig en welkom voelt.

In mijn praktijk kun je in een ongedwongen en prettige sfeer volledig jezelf zijn!

 

Over mij 

Mijn naam is Natasja Uiterwaal-Mud. In mijn eigen zoektocht naar meer balans en energie en leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit, heb ik kennis gemaakt met diverse energetische therapieën. En ik heb daar hele goede resultaten mee geboekt. Dit heeft mij gemotiveerd om mezelf te specialiseren tot energetisch therapeut en HSP coach. Ik heb hiervoor de benodigde opleidingen gevolgd en diverse diploma's in behaald. Het is mijn missie en passie om op een intuïtieve wijze vanuit mijn hart, met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens het volgen van opleidingen en in mijn eigen leven, jou bewust te maken van de mogelijkheden en keuzes die ook jij hebt in dit leven en dat door bewustwording van jezelf en je patronen, je jezelf kunt sturen en zo kunt zorgdragen voor een lichter, liefdevoller en meer ontspannen leven.


"Create your own happiness, live your dreams"