Kom moeiteloos tot ontspanning met een heerlijke energetische behandeling

 

In de hectiek van alledag is het belangrijk om tijd voor jezelf in te plannen.

De tijd die je hiervoor neemt is meestal beperkt en vaak draait je hoofd dan nog overuren en lukt het niet altijd om te ontspannen.

Met een energetische lichaamsbehandeling kom je moeiteloos weer helemaal bij jezelf en ze zijn er allen op gericht om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen!

 

Ik zal tijdens de behandelingen ook gebruik gemaakt van aromatherapie met pure etherische oliën, ontspannende en inspirende tonen van de klankschalen en de Koshi en helende en ondersteunende Reiki energie en kristallen en edelstenen.

Door de bijzondere methode waarop deze etherische oliën, klanken, kristallen en edelstenen worden gebruikt, ontspannen je spieren op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, komt het lichaam weer in balans en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam hersteld.

Voor wie is een energetische behandeling geschikt?

Zo'n ontspannende energetische lichaamsbehandeling is voor iedereen die ontspanning zoekt geschikt, maar door de zachte manier van behandelen zijn deze energetische lichaamsbehandelingen ook zeer geschikt voor mensen met specifieke klachten, zoals:

 

  • Fysieke klachten zoals (chronische) gewrichts-, hoofd- of buikpijn, reuma, rugklachten, maag-darmklachten, verminderde weerstand, slaapproblemen, vermoeidheid

  • Mentale of psychische klachten zoals concentratieproblemen, (faal)angsten

  • Emotionele klachten zoals stress, burn-out, depressie en neerslachtigheid

 

 

ACCESS BARS

AYURVEDISCHE MASSAGE

HOTSTONE MASSAGE

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

KLANKHEALING

ADEMCOACHING

VITALISEREND VOETENBAD

PERSOONLIJKE COACHING


Methodieken die ik onder andere gebruik zijn:

reiki - access bars - energetische lichaamsmassages - holistische gezichtsbehandelingen - aromatherapie - klankschalen - natuurvoeding - edelstenen en kristallen - ademcoaching - visualisaties - meditaties - fonoforese - pendel en de biotensor.


Ontvang bij je eerste energetische behandeling een chakra cadeautje!