De praktijk is geopend op afspraak

Home » Over mij » Ervaringen van klanten
Ons bezoek aan JustNaturall was heel bijzonder, een fijne ruimte die schoon en rust uitstraalt. Natasja is professioneel en door haar manier van werken heeft mijn zoon drie stenen uitgezocht. De hele dag heeft hij ze, in zijn handen gehad, echt heel bijzonder. In de avond een spray over hem heen gespoten, het mannetje slaapt nog steeds heerlijk - (uit - Het is de volgende ochtend inmiddels). Erg blij, dankbaar en voldaan. We gaan in een later stadium zeker weer langs voor advies en nieuwe energie├źn.
- Hayte -
Bedankt Natasja, het was weer heerlijk! Zo fijn om bij je te komen!
- T -
Ik voel me een stuk beter na de access bars behandeling! Ik slaap nu veel beter en zit anders in mijn vel. Ik ga deze behandeling zeker nog een keer bij je doen. Dankjewel, jij hebt gouden handjes Natasja!
- Julia -
Heeeeerlijk! Na de Zen behandeling vanochtend door Natasja ben ik als herboren thuis gekomen!! Dankjewel Natasja!
- Hennie -
Echte aanrader. Goede resultaten. Goede producten. Vriendelijkheid en deskundigheid.
- Lena -
Na de reiki behandeling had ik een aangenaam tintelend gevoel in mijn voeten en benen. Dat gevoel dat je net hebt gesport, het gevoel alsof mijn bloedsomloop weer op gang was gekomen :):) Ik heb echt het idee dat de energie nu veel beter door mijn lichaam stroomt en ik ervaar ook minder pijn en kramp in mijn voeten en benen, waar ik voor de behandeling nog zo'n last van had. Dankjewel Natasja voor de geweldige behandeling!
- Daan -

Wil je ook een reactie achterlaten, dat kan via onderstaand reactie formulier:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.