Ons bezoek aan JustNaturall was heel bijzonder, een fijne ruimte die schoon en rust uitstraalt. Natasja is professioneel en door haar manier van werken heeft mijn zoon drie stenen uitgezocht. De hele dag heeft hij ze, in zijn handen gehad, echt heel bijzonder. In de avond een spray over hem heen gespoten, het mannetje slaapt nog steeds heerlijk - (uit - Het is de volgende ochtend inmiddels). Erg blij, dankbaar en voldaan. We gaan in een later stadium zeker weer langs voor advies en nieuwe energieën.
- Hayte -
Bedankt Natasja, het was weer heerlijk! Zo fijn om bij je te komen!
- T -
Ik voel me een stuk beter na de access bars behandeling! Ik slaap nu veel beter en zit anders in mijn vel. Ik ga deze behandeling zeker nog een keer bij je doen. Dankjewel, jij hebt gouden handjes Natasja!
- Julia -
Heeeeerlijk! Na de Zen behandeling vanochtend door Natasja ben ik als herboren thuis gekomen!! Dankjewel Natasja!
- Hennie -
Echte aanrader. Goede resultaten. Goede producten. Vriendelijkheid en deskundigheid.
- Lena -
Na de reiki behandeling had ik een aangenaam tintelend gevoel in mijn voeten en benen. Dat gevoel dat je net hebt gesport, het gevoel alsof mijn bloedsomloop weer op gang was gekomen :):) Ik heb echt het idee dat de energie nu veel beter door mijn lichaam stroomt en ik ervaar ook minder pijn en kramp in mijn voeten en benen, waar ik voor de behandeling nog zo'n last van had. Dankjewel Natasja voor de geweldige behandeling!
- D -
Wauw, dankjewel Natasja voor de mooie handvatten en inzichten die je me hebt gegeven! Ik kan nu veel beter met mijn hoogsensitiviteit omgaan, ben veel weerbaarder en ook zo fijn dat ik niet meer al mijn energie weggeef aan een ander en nu veel beter zelf mijn energie weet bij me te houden. Ik heb weer contact met mijn lijf, ben gegrond, slaap een stuk beter en sta weer zelfverzekerd in het leven. Nogmaals dank, ik raad iedereen die vastloopt hierin om naar jou toe te gaan!
- P -
Wat heb ik ontzettend genoten van het Totally Zen mini retreat! De persoonlijke benadering van Natasja, die je helemaal op je gemak stelt, de heerlijke behandelingen, geuren en speciale klanken van de klankschalen, maakte dat ik totaal ontspannen en weer opgeladen met nieuwe energie, inzichten én ook nog eens heerlijke verwenproducten om thuis nog even verder na te kunnen genieten naar huis ging. Echt een aanrader!

- Anja -

 

Die handen!!!! Wat ben ik ontzettend blij met jou, het is elke keer weer een feestje om naar jou toe te mogen! Ik kijk alweer uit naar onze volgende afspraak over 6 weken!

-A-

Wil je ook een reactie achterlaten, dat kan via onderstaand reactie formulier:

Reactie plaatsen

Reacties

Romy
8 maanden geleden

Nu een paar keer bij Natasja geweest en verschillende behandelingen gedaan. Natasja is een hele lieve en warme vrouw met een hele fijne energie. Ze neemt echt de tijd voor je en je voelt je heel erg gezien!