De praktijk is geopend op afspraak

Home » Aanbod

In de praktijk worden diverse ontspannende gezichts -en energetische lichaamsbehandelingen gegeven en worden er diverse behandelmethoden en technieken toegepast. Deze zal ik, indien nodig, ook combineren om tot een behandeling op maat te komen, welke jij op dat moment het meest nodig hebt.

 

 

Alle behandelingen hebben allemaal hetzelfde doel en dat is om je bewustwording te vergroten. Als je je bewust bent van iets, kun je kiezen om het te veranderen, te transformeren. Ben je je niet bewust, dan heb je die mogelijkheid niet en zal er niets veranderen. Het uitgangspunt van iedere behandeling bij JustNaturall is dat door middel van bewustwording, je meer in je kracht komt en jij je mooiste leven leidt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ik help jou om inzichten te krijgen over wat er nodig is om jezelf te genezen. Door verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven, kijk jij je ongemakken in de ogen aan en geef jij jezelf de mogelijkheid om te genezen. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om 'wat' je hebt of 'hoe' je eruit ziet, maar om 'wie' je bent en 'wilt' zijn.

Alle antwoorden die je zoekt zitten al in jezelf en SAMEN zullen we gaan ontdekken welke dat zijn.

Jij en ik gaan samen blokkades aanraken, letterlijk en figuurlijk, vanuit ons hart en met onze handen. Hierdoor ontstaat beweging, ruimte en ontspanning. Zo komt er energie vrij, zodat die weer goed kan stromen en jouw innerlijk en uiterlijk weer in balans komt.

Holistische en energetische therapie

In de praktijk sta jij centraal en kijk ik naar jou als mens met een holistische benadering (holisme, wat is afgeleid van het Griekse woord holos en wat betekent het geheel) en leg verbanden tussen fysieke, mentale, emotionele en energetisch/spirituele klachten. In de gezondheidszorg betekent dat, dat je niet alleen kijkt naar een specifieke klacht, maar naar jou in zijn/haar totaliteit.

Alles in ons lichaam in onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Tijdens elke behandeling leg ik een liefdevolle verbinding tussen je innerlijk -en uiterlijk en werk ik met universele energie, deze komt daar waar het bij jou het hardst nodig is.

Hierdoor ontstaat er meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.

Zo wordt ook je zelfherstellend vermogen beter in gang gezet en ben jezelf in staat om heel goed te kunnen helen. 

Verder maak ik bij alle behandelingen gebruik van etherische oliën (aromatherapie), helende edelstenen, kristallen en Reiki, welke zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte op dat moment.

 

Holistische gezichtsbehandelingen:


FEEL & SENSE KENNISMAKINGSBEHANDELING

HOLISTISCHE BEAUTY BEHANDELINGEN

NATURAL FACE LIFTING

ZEN MOMENT BEHANDELING

Energetische lichaamsbehandelingen:


ACCESS BARS

AYURVEDISCHE MASSAGE

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

ADEMCOACHING

HOTSTONE MASSAGE

PERSOONLIJKE COACHING

KLANKHEALING

HEALING OP AFSTAND