• De praktijk is geopend op afspraak
  • Ben jij op zoek naar meer rust en innerlijke kracht?
  • Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek
Home » Aanbod

Holistische en energetische therapie

 

In de praktijk worden diverse energetische lichaamsbehandelingen -en gezichtsbehandelingen gegeven vanuit een holistische visie en worden er diverse behandelmethoden en technieken toegepast. Deze zal ik, indien nodig, ook combineren om tot een behandeling op maat te komen, welke jij op dat moment het meest nodig hebt.

 

Tijdens elke behandeling leg ik een liefdevolle verbinding tussen je innerlijk -en uiterlijk en werk ik met universele energie, deze komt daar waar het bij jou het hardst nodig is.

Hierdoor ontstaat er meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.

Zo wordt ook je zelfherstellend vermogen beter in gang gezet en ben jezelf in staat om heel goed te kunnen helen. 

 

Verder maak ik bij alle behandelingen gebruik van etherische oliën (aromatherapie), helende edelstenen, kristallen en Reiki, welke zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte op dat moment.

 

Jij en ik gaan samen blokkades aanraken, letterlijk en figuurlijk, vanuit ons hart en met onze handen. Hierdoor ontstaat beweging, ruimte en ontspanning. Zo komt er energie vrij, zodat die weer goed kan stromen en jouw innerlijk en uiterlijk weer in balans komt.

 

In de praktijk sta jij centraal en kijk ik naar jou als mens met een holistische benadering (holisme, wat is afgeleid van het Griekse woord holos en wat betekent het geheel) en leg verbanden tussen fysieke, mentale, emotionele en energetisch/spirituele klachten. In de gezondheidszorg betekent dat, dat je niet alleen kijkt naar een specifieke klacht, maar naar jou in zijn/haar totaliteit.

Alles in ons lichaam in onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Holistische gezichtsbehandelingen


FEEL & SENSE KENNISMAKINGSBEHANDELING

HOLISTISCHE BEAUTY BEHANDELINGEN

NATURAL FACE LIFTING

ZEN MOMENT BEHANDELING

Energetische lichaamsbehandelingen


ACCESS BARS

AYURVEDISCHE MASSAGE

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

ADEMCOACHING

HOTSTONE MASSAGE

PERSOONLIJKE COACHING

KLANKHEALING

HEALING OP AFSTAND