Disclaimer voor www.justnaturall.com

 

Hoofdvestiging

JustNaturall

Martin Luther Kinglaan 30, 1902 DN Castricum, Nederland

E-mail: stuur een bericht

Telefoonnummer: +31620170671 (géén klantenservice, voor klantenservice ga naar contact)

Handelsregister nummer: 37156875

BTW nummer: NL001394553B23

Hierna te noemen JustNaturall, nodigt u graag uit om onze website www.justnaturall.com te bezoeken en de aangeboden producten te kopen.

JustNaturall behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

JustNaturall spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en bij te werken. Ondanks deze zorg is het mogelijk dat inhoud onvolledig of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en informatie over producten op www.justnaturall.com geldt een voorbehoud van programmeer- en/of typefouten. Op basis van dergelijke fouten kunt u geen koopovereenkomst claimen met www.justnaturall.com

 

Verantwoordelijkheid

Als gebruiker of koper bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik van het product en van alle informatie op deze website.

 

Beeldmateriaal en content

Al het beeldmateriaal dat gebruikt worden op www.justnaturall.com is auteursrecht vrij en komt direct van Pexel.com en zelfgemaakt materiaal. Alle content op www.justnaturall.com is zelf geschreven. Mocht u van mening zijn dat beeldmateriaal of content onrechtmatig wordt gebruikt, neem dan contact met ons op.

 

Voor opmerkingen over deze website, neem contact met ons op via het contactformulier.