Access Bars Consciousness®

Wil jij een heerlijke Access Bars® behandeling ondergaan, waarbij ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam worden gecreëerd door zachte aanraking van 32 punten op het hoofd? Opgebouwde emoties, gedachten en ervaringen die jou beperken om moeiteloos te mogen ontvangen in het leven, worden afgevoerd en gereset. Het zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd en laat de energie weer stromen voor nieuwe mogelijkheden op de gebieden waar jij bereid bent tot verandering.

Jouw energie wordt lichter en positiever, waardoor de wereld om jou heen, zoals jij hem ervaart, mee verandert. Weerstand vermindert, fysiek en geestelijk kun je je sterker voelen, meer focus ervaren, zaken lopen makkelijker, meer ontspanning en ruimte in jezelf. De veranderingen na een Access Bars® behandeling kunnen direct en/of ook nog weken daarna merkbaar zijn en zelfs versterken.

 

Je ligt op een comfortable behandeltafel, houd je kleren aan en mag lekker liggen en ontspannen. 

 

Mensen ervaren na afloop van een Access Bars® sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt. Je 'harde schijf' is alsware opgeschoond!

 

Bij welke klachten helpt een Access Bars® behandeling?

 

- Stress

- Piekeren

- Depressie

- Pijn

- Slecht slapen

- Faalangst

- Hooggevoeligheid

- Lichamelijke klachten

- Vermoeidheid

- Migraine

- ADHD

- Autisme

- Burn out

- Concentratieproblemen


Duur van de behandeling volwassenen: 60-70 minuten

Kosten: € 75,00 


Duur van de behandeling kinderen: 30-45 minuten

Kosten: € 35,00

'In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad! In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters!'

 


Access Bars Trauma en Stress Release behandeling

De Access Bars Trauma en Stress Release behandeling is een hands-on lichaamsproces en is voor mensen die geestelijk of lichamelijk shock of trauma hebben ervaren.

Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan.

 

Dit bodyproces ontrafelt de ‘loop’, het haalt de gebeurtenissen en emoties, die aan elkaar geplakt zijn, weer uit elkaar. Zodat het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen.

 

Geestelijk en lichamelijk trauma door o.a. pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) kan hiermee veranderd worden. De Access Bars Trauma en Stress Release behandeling zorgt ervoor dat je uit de vicieuze cirkel van pijn, angst en beperking kunt stappen. De traumatische gebeurtenis kan niet worden uitgewist, maar wel de gevolgen ervan voor jouw lichaam en geest.

 

Duur van de behandeling: 80-90 minuten

Kosten: € 85,00 

 


Afspraak maken