• Vanaf nu te boeken: het Lente Retraite
  • NIEUW: duo behandelingen (tip voor moederdag)

Holistische en energetische behandelingen

 

In de praktijk geef ik diverse energetische lichaamsbehandelingen -en gezichtsbehandelingen vanuit een holistische visie en worden er diverse behandelmethoden en technieken toegepast. Deze zal ik, indien nodig, ook combineren om tot een behandeling op maat te komen, welke jij op dat moment het meest nodig hebt.

 

Tijdens elke behandeling leg ik een liefdevolle verbinding tussen je innerlijk -en uiterlijk en werk ik met universele energie, deze komt daar waar het bij jou het hardst nodig is.

Hierdoor ontstaat er meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.

Zo wordt ook je zelfgenezend vermogen geactiveerd en ben jezelf in staat om goed te kunnen helen en voelen. 

 

Ik zal me tijdens een holistische energetische gezichts -of lichaamsbehandeling afstemmen op jouw energiecentra, chakra’s en aura veld.

Hierbij zal ik ook gebruik maken van heerlijke etherische oliën (aromatherapie) welke zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte op dat moment, inspirerende tonen van de klankschalen en de Koshi, de helende kracht en ondersteuning van Reiki energie en edelstenen.

Energetische verstoringen en blokkades kunnen op deze manier gevoeld en verholpen worden.

 

Stralen doe je van binnenuit. Als je goed in je vel zit zul je je beter voelen, meer energie ervaren en dit uitstralen naar buiten toe. Het kunnen voelen van je eigen lichaam zorgt ervoor dat jij precies weet wat je wensen en behoeften zijn om het leven te leiden zoals jij dat graag wilt. Ben jij klaar om te gaan voelen?

 

Vervolgens gaan we die centra aandacht geven, op een dieper niveau, die dat nu nodig hebben. Ook zal ik als energetisch therapeut hierover met jou het gesprek aangaan, waardoor er automatisch een proces bij je in gang wordt gezet. Hieruit ontstaan inzichten en bewustwordingen, deze verwerk je dan in jouw heling en gaat jouw energie weer stromen.

 

Je zult als vanzelf meer rust en ruimte in je lichaam en geest gaan ervaren. Daarnaast wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en ook je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

Holistische gezichtsbehandelingen


FEEL & SENSE KENNISMAKINGSBEHANDELING

NATURAL FACE LIFTING

HOLISTISCHE BEAUTY BEHANDELINGEN

BODY, MIND & SOUL TREATMENT

Energetische lichaamsbehandelingen


ACCESS BARS

AYURVEDISCHE MASSAGE

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

ADEMCOACHING

HOTSTONE MASSAGE

PERSOONLIJKE COACHING

KLANKHEALING

HEALING OP AFSTAND