• NIEUW! De Zen Moment behandeling
  • NIEUW! Natuurlijke huidverzorging van MARIA ÅKERBERG
  • De praktijk is geopend op afspraak
Home » Behandelingen

Holistische gezichts -en energetische lichaamsbehandelingen

 

In de praktijk worden verschillende ontspannende gezichts -en energetische lichaamsbehandelingen gegeven en worden er diverse behandelmethoden en technieken toegepast. Deze zullen we, indien nodig, ook combineren om tot een behandeling op maat te komen, welke jij op dat moment het meest nodig hebt.

Ze hebben allemaal hetzelfde doel en dat is om je bewustwording te vergroten. Als je je bewust bent van iets, kun je kiezen om het te veranderen, te transformeren. Ben je je niet bewust, dan heb je die mogelijkheid niet en zal er niets veranderen.

Jij en ik gaan samen blokkades aanraken, letterlijk en figuurlijk, vanuit ons hart en met onze handen. Hierdoor ontstaat beweging, ruimte en ontspanning. Zo komt er energie vrij, zodat die weer goed kan stromen en jouw innerlijk en uiterlijk weer in balans komt.

 

Geef je over aan een behandeling vol met héérlijke geurende etherische oliën en doordachte aanrakingen, die ervoor zorgen dat jij intens kan genieten. Voel je gelijk ontspannen, energiek en weer meer in balans.

Welke behandeling je ook kiest, het is jouw moment! Zo kom je niet alleen thuis met een stralende huid, maar ook met de energie om je dagelijkse uitdagingen weer aan te kunnen!

 

Bekijk hieronder de diverse behandelingen:

 

Holistische

gezichtsbehandelingen:


FEEL & SENSE KENNISMAKINGSBEHANDELING

HOLISTISCHE BEAUTY BEHANDELINGEN

NATURAL FACE LIFTING

ZEN MOMENT BEHANDELING

Energetische

lichaamsbehandelingen:


ACCESS BARS

AYURVEDISCHE MASSAGE

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

HEALING OP AFSTAND

HOTSTONE MASSAGE

PERSOONLIJKE COACHING

KLANKHEALING

ADEMCOACHING