Garshana Dry Brush lichaamsmassage

 

Een echte revitaliserende behandeling! 

Heb je behoefte aan een verkwikkende behandeling voor je lichaam? Probeer dan de gloednieuwe Garshana Dry Brush lichaamsmassage!

Uniek in Castricum!

 

Dry Brushing is een traditionele Ayurvedische massagetechniek op de droge huid om je huid te verbeteren en het lymfestelsel en de bloedcirculatie te stimuleren. Dry body brushing levert als resultaat een gladder en stralender huidoppervlak.

 

Deze Ayurvedische Gharsana Dry Brush lichaamsmassage biedt verschillende gezondheidsvoordelen voor het lichaam:

 

  • Stimuleert de bloedcirculatie: Door de droge borstel over de huid te bewegen, kan een dry brush massage de bloedcirculatie bevorderen. Dit kan helpen om zuurstof en voedingsstoffen naar de huid en andere organen te transporteren, waardoor de algehele gezondheid en vitaliteit worden verbeterd.

 

  • Exfolieert de huid: Het gebruik van een dry brush helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en bevordert de celvernieuwing. Dit kan resulteren in een gladdere en zachtere huidtextuur, waardoor de huid er frisser en gezonder uitziet.

 

  • Stimuleert de lymfedrainage: Dry brush massage kan de lymfedrainage stimuleren, waardoor het lymfestelsel wordt ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en toxines uit het lichaam. Dit kan bijdragen aan een gezondere lymfecirculatie en het verminderen van vochtophopingen.

 

  • Verbetert de celvernieuwing: Door het exfoliërende effect van een dry brush massage kan het de celvernieuwing stimuleren. Dit kan helpen bij het vervagen van littekens, het verminderen van de verschijning van cellulitis en het bevorderen van een gezondere huidskleur en teint.

 

  • Bevordert ontspanning: Naast de fysieke voordelen kan een dry brush lichaamsmassage ook ontspanning bevorderen. Het ritmische en kalmerende proces kan stress verminderen, de geest tot rust brengen en een gevoel van welzijn bevorderen.

 

Duur van de massage: 60 minuten

Kosten: € 65,00

Wil je zelf thuis ook graag gebruik maken van de Dry Brush, koop hem hier:

Ontdek de voordelen van een Dry Brush voor een stralende huid!

Een gezonde, stralende huid begint met de juiste verzorging en een Dry Brush kan daarbij een essentieel hulpmiddel zijn. Deze eenvoudige, maar effectieve beautytool heeft de aandacht getrokken van schoonheidsliefhebbers over de hele wereld en om goede redenen. Laten we eens kijken waarom steeds meer mensen kiezen voor een Dry Brush-routine: