Fonoforese Therapie

Fonoforese therapie (stemvorken therapie) is een vorm van therapie waarbij geluidstrillingen worden gebruikt om therapeutische effecten in het lichaam te bevorderen. 

Het heeft verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder:

  1. Ontspanning: Fonoforese therapie kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van diepe ontspanning. De trillingen van geluid kunnen een kalmerend effect hebben op het zenuwstelsel, waardoor spanning en angst worden verminderd.
  2. Pijnverlichting: Geluidstrillingen kunnen helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van het comfort. Ze kunnen de doorbloeding bevorderen, spierspanning verminderen en de aanmaak van natuurlijke pijnstillende stoffen in het lichaam stimuleren.

  3. Verbeterde energiebalans: Fonoforese therapie wordt ook gebruikt om de energiebalans in het lichaam te herstellen. Het kan helpen bij het vrijmaken van geblokkeerde energie en het bevorderen van een vrije stroom van levensenergie door de meridianen en chakra's.

  4. Stimulatie van celregeneratie: Geluidstrillingen kunnen de celactiviteit en regeneratie bevorderen, waardoor het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd. Dit kan helpen bij wondgenezing, het verminderen van littekens en het bevorderen van een gezonde huid.

  5. Balans in emoties: Fonoforese therapie kan ook helpen bij het in evenwicht brengen van emoties en het bevorderen van een positieve gemoedstoestand. Het kan ondersteuning bieden bij het verminderen van angst, depressie en stemmingswisselingen

Mocht je vragen hebben of een Fonoforese behandeling wat voor jou is, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier (vink dan het blokje aan bij overige vragen en/of opmerkingen. 

 

Mocht je direct een afspraak willen maken voor een Fonoforese behandeling vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

 

Duur: 60 minuten

Kosten: € 60,00

Maak hier een afspraak voor een Fonoforese behandeling: