Vink hieronder in het afspraakformulier aan welke behandeling je wilt boeken OF maak eenvoudig jouw afspraak online (zie knop online een afspraak maken in de menu balk)

 

 

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

Je gegevens zijn helemaal veilig bij mij, de privacyverklaring is van toepassing.


Contact

06-20170671 en 0251-652210

 

Om in alle rust te kunnen werken, zal ik tijdens het geven van de behandelingen en coaching gesprekken, niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen. Spreek dan gerust de voicemail in of stuur een bericht via bovenstaand contactformulier en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Een afspraak wijzigen of afzeggen

Wil je een afspraak wijzigen of afzeggen dan kan dat tot 48 uur kosteloos. Doe je het binnen 48 uur voorafgaand van de afspraak dan worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht. Ook bij een no-show zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht en zul je een betaalverzoek ontvangen. Dit beleid is ingesteld om zowel de beschikbaarheid van mijn diensten als ook de tijd van mij als toegewijde therapeut te waarborgen.

 

Voordeel pakketten van 6 behandelingen die in één keer zijn betaald worden niet gerestitueerd bij het niet voortzetten van de behandelingen.


Openingstijden  

Maandag: 9.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 9.30 - 17.00 uur
Woensdag: -
Donderdag: 9.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 9.30 - 17.00 uur

Ik zou het leuk vinden als je JustNaturall wilt volgen op Instagram of Facebook!

Hierop worden regelmatig leuke, handige en inspirerende tips, quotes, weetjes en recepten geplaatst :)