Ayurvedische massage

 

Wanneer je meer wilt dan enkel een massage tegen pijntjes en kwalen, dan is een Ayurvedische massage echt iets voor jou. Dit Indiase ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en pakt de gezondheid aan op een holistische manier. De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen, ook wel chakra’s genoemd. Ayurveda wordt daarom ook wel ‘de filosofie van het leven’ genoemd.

Wat mag je verwachten van een Ayurvedische massage?

Een Ayurvedische massage zal zich richten op het ontgiften van het lichaam en ervoor zorgen dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Tijdens de massage worden ook jouw levensstijl, stemming en eventuele probleemgebieden besproken. Zo kan de massage volledig naar jouw behoeftes worden aangepast.

Gedurende een Ayurvedische massage worden je lichaam en geest zowel fysiek, emotioneel als spiritueel aangepakt. Volgens de Ayurveda treden er ziekten op wanneer je 'dosha's', ofwel de energetische levenskrachten kapha, pitta of vata, niet goed in balans zijn. Aan het begin van een Ayurvedische massage wordt je constitutie bepaald. Een constitutie is weer opgebouwd uit dosha's en voor iedere type dosha geldt er steeds een ander advies op het gebied van levensstijl, voeding of ontspanning. Zo krijg je bij een Ayurvedische massage een massage die past bij jouw dosha-type, gezondheidstoestand en levensstijl.

Het gebruik van een ruime hoeveelheid kruidenolie is kenmerkend voor een Ayurvedische massage. De kruiden hebben een geneeskrachtige en medicinale werking en de olie bevat vaak extracten van kokos of sesam. De kruidenolie is puur en plantaardig en bevat daarom boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren direct van opknappen.

 

Ervaar zelf wat een Ayurvedische massage voor jou kan betekenen!

 

Duur:        60 minuten

Kosten:    € 62,50

 

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

Je gegevens zijn helemaal veilig bij mij, de privacyverklaring is van toepassing.