Persoonlijke coaching

Ervaar je uitdaging(en) op het gebied van relaties, familie, je werk, je school, je gezondheid, je voeding, je uiterlijk of na het overlijden van een dierbare? Of zijn er veranderingen in je leven en heb je het gevoel dat je op het moment even vastloopt? Vind je het moeilijk om je grenzen te herkennen en te bewaken en weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan? 

 

Vind je het daarnaast moeilijk om je eigen weg te vinden, je energie te behouden, je talenten en je passies te volgen? En zou je graag de patronen en blokkades die je belemmeren willen doorbreken om zo meer ontspanning en rust te ervaren? 

 

OF loop je al een poosje rond met onbegrepen en onopgeloste lichamelijke klachten, waar maar geen oorzaak voor gevonden wordt?

 

Het kan dan goed zijn dat er energetische verstoringen zijn in je lichaam.

 

De meeste mensen hebben van kinds af aan geleerd om de wereld te benaderen vanuit hun hoofd. Hierdoor kan het zijn dat je onbewust bent vergeten hoe het is om te vertrouwen op je innerlijk kompas, jouw intuïtie.

 

Graag help ik jou om weer in balans te komen en ervoor te zorgen dat jij weer helemaal jezelf kunt ZIJN. Zodat je weer met veel plezier jouw eigen pad kan volgen, jezelf kan ontwikkelen, je weer gelukkig gaat voelen en weer gaat stralen!

 

Wat is persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching is een laagdrempelige manier van (emotionele) begeleiding en richt zich op gezonde mensen die uit evenwicht zijn geraakt, om de zaken weer even op een rijtje te zetten en je lichaam en geest weer energetisch in balans te brengen.

 

Als coach los ik geen problemen op, maar help ik jou door middel van oprecht te luisteren met aandacht, gesprekken, oefeningen, holistisch energetische behandelingen en natuurvoedingsadvies de balans in jezelf en je leven weer terug te vinden. Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw klacht om zo tot een oplossing te komen binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden.

 

Ik bied jou een luisterend oor, een goed gesprek, gedegen advies en praktische, heldere doeltreffende tools en handvatten, zodat je weer optimaal kunt gaan functioneren en jezelf kunt ZIJN.

 

Waarom persoonlijke coaching?

In deze snelle en drukke maatschappij is het prettig een vertrouwenspersoon te hebben waar je langs kunt gaan en in een veilige omgeving met iemand te kunnen klankborden en praten over zaken op het gebied van werk, relatie of privé waardoor je uit evenwicht bent geraakt, zonder dat die persoon daarover oordeelt. Dat werkt zeer bevrijdend. Het draagt bij om de balans in je leven weer terug te vinden.

 

De meeste mensen hebben van kinds af aan geleerd om de wereld te benaderen vanuit hun hoofd. Hierdoor kan het zijn dat je onbewust bent vergeten hoe het is om te vertrouwen op je innerlijk kompas, jouw intuïtie.

 

Alle antwoorden die wij zoeken op onze vragen, zijn opgeslagen in ons lichaam. Door jezelf open te stellen maak je ruimte om die antwoorden te vinden die je diep van binnen al weet. Vaak word je onzeker of raak je uit evenwicht, omdat je de bevestiging zoekt buiten jezelf, bij anderen. Ik kan je helpen je weer meer te laten vertrouwen op je eigen intuïtie, zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

 

Persoonlijke coaching in de natuur

Het is mogelijk om het coaching gesprek buiten in de natuur te laten plaatsvinden. We zullen dan tijdens een natuurwandeling het coaching gesprek voeren en tussendoor de oefeningen doen. Dit kan bijvoorbeeld in de Kennemer Duinen of op het strand.

 

Persoonlijke coaching online

De mogelijkheid bestaat ook om online het coaching gesprek te voeren. Je krijgt van mij dan een speciale link en voert met mij het gesprek in een beveiligde online omgeving. 

 

Het coaching gesprek kan ook een mooie aanvulling zijn op een holistisch energetische lichaam -of gezichtsbehandeling.

 

Gedurende het coaching gesprek bied ik je de begeleiding en helderheid bij :

 • het bewust worden wat jouw wensen en behoeften zijn
 • het kunnen maken van keuzes op het gebied van relatie, gezin, studie of werk
 • Het leren herkennen, erkennen en bewaken van jouw grenzen
 • het inzien wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je ze het best kunt benutten en inzetten
 • leren denken in oplossingen en niet in problemen
 • hoe je het beste nieuwe situaties kan aangaan
 • een positievere benadering van communiceren, denken en kijken
 • meer structuur, rust en regelmaat in je leven
 • intuïtieve ontwikkeling
 • gedragspatronen leren (h)erkennen en doorbreken
 • levensvraagstukken wie jij bent, wat je doel is en hoe dat te bereiken
 • time management; hoe je efficiënter om kunt gaan met je tijd
 • voeding en beweging voor een gezonde levenstijl 

 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak voor een coaching gesprek of het aanvragen van een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen, kun je hieronder het contactformulier invullen.

En dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Maak hieronder een afspraak

Over energetisch en holistisch therapeut Natasja:

Vanuit mijn vak als schoonheidsspecialiste maakte ik kennis met problemen waar mensen tegenaan kunnen lopen. Na een behandeling ontstond er vaak spontaan de behoefte aan een gesprek. Vaak om ervaringen te bespreken, het hebben van een uitlaatklep of om uiting te kunnen geven aan emoties die kwamen opwellen tijdens de behandeling. Ik heb daarin waar nodig mijn cliënten altijd zo goed mogelijk willen bijstaan, door ze op een zo professioneel mogelijke wijze te begeleiden en advies te geven. Dit maakte dat ik mij beroepsmatig ben gaan verdiepen in coaching en counseling, en daarin de nodige trainingen en opleidingen volgde, zoals onder andere energetisch en holistisch therapeut, HSP coach en natuurvoedingsadviseur. De cliëntgerichte benadering past mij heel goed, omdat ik de mens achter de persoon belangrijk vind. Inmiddels heb ik als gediplomeerd coach al veel mensen mogen begeleiden en vaak met succes. Coaching kan ook preventief worden ingezet, gewoon omdat je daar even behoefte aan hebt. Een goede vertrouwensrelatie met elkaar is hierbij van groot belang en er wordt dan ook discreet met de gesprekken omgegaan en ik houd mij aan de geldende geheimhoudingsplicht.