• NIEUW! De Zen Moment behandeling
  • NIEUW! Natuurlijke huidverzorging van MARIA ÅKERBERG
  • De praktijk is geopend op afspraak
Home » Kinderen

Merk je dat je kind/eren op de een of andere manier niet lekker in zijn of haar vel zit. Dat ze bijvoorbeeld regelmatig hoofdpijn of buikpijn ervaren. Zijn ze moe, lusteloos, kunnen ze maar moeilijk in slaap komen of worden ze ‘s nachts meerdere keren wakker? Zijn ze snel boos, of voor veel dingen bang? Of horen ze vaak dat ze 'te druk' zijn, of juist 'heel erg verlegen'. Maken ze zich zorgen, over school, over vrienden, of over thuis…

 

Hoogsensitiviteit

Zo'n 1 op de 5 kinderen is hoogsensitief. Zij beleven alles intenser dan andere kinderen en kunnen door de opgedane indrukken als emotie, drukte, pijn, sferen of geuren sneller overprikkeld raken. Nou zijn kinderen tegenwoordig in het algemeen al erg druk met van alles, denk maar aan alle social media, maar ook het gebruik van veel meer technische snufjes op school. Ze 'moeten' al veel: al vroeg moeten ze beslissen over hun vervolgopleiding op school, allerlei sporten beoefenen en hun sociale leven op orde houden. Hierdoor staan kinderen de hele dag 'aan'!

Bij hoogsensitieve kinderen zie je dan vooral terug dat zij veel moeite hebben met het registreren en het verwerken van alle hedendaagse prikkels. Daarnaast voelen hoogsensitieve kinderen ook nog eens alles aan wat niet gezegd wordt, bijvoorbeeld als mensen hun gevoel of zorgen niet uiten over geldproblemen, gezondheidsproblemen, emoties, stress of relatieproblemen. 

 

Hierin zijn ze echt niet de enige. Maar dat betekent niet dat je er maar mee moet blijven zitten. Het kan echt anders!

En ik help jou en je kind hier graag bij!

 

Hoe ik dat doe?

Door middel van gesprekken, Access Bars, oefeningen, aromatherapie en ondersteunende producten voor hoogsensitieve kinderen kunnen we er samen voor zorgen dat jouw kind of kinderen weer lekkerder in hun vel komen te zitten, hun zelfvertrouwen toeneemt en weer beter kunnen slapen.

Omdat ook voeding een grote invloed kan hebben op het gedrag van je kind, zal ik naast bovenstaande ook adviseren op het gebied van de juiste voeding.

 

Neem via onderstaand formulier contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of een GRATIS kennismakingsgesprek van een half uur om te kijken wat ik voor jou of je kind kan betekenen. 

 

Kosten HSP consult: €62,00

Duur: 60 minuten

Gebruik het contactformulier hieronder om een afspraak te maken