• NIEUW! De Zen Moment behandeling
 • NIEUW! Natuurlijke huidverzorging van MARIA ÅKERBERG
 • De praktijk is geopend op afspraak
Home » Over

Wie ben ik?

Ik ben Natasja Uiterwaal-Mud, een hoogsensitieve vrouw en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het prachtige Castricum. Sinds 1 januari 2020 ben ik gestart met mijn praktijk JustNaturall, nadat ik 10 jaar lang mijn eigen schoonheidssalon heb gehad. Gedurende die 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de schoonheidssalon en de nodige dingen op mijn levenspad te hebben mogen meemaken, werd mij heel duidelijk dat schoonheid, je gezondheid en je gelukkig voelen niet alleen van buiten, maar vooral van binnen komt.

 

Door diverse energetische en coaching opleidingen te volgen, zoals energetisch en holistisch therapeut, HSP coach, trance & spirit healing, aromatherapie, mediamieke ontwikkeling en natuurvoedingsadviseur, kan ik mijn nog beter verdiepen in de persoonlijke ontwikkelingen van mijn klanten. Op die manier kan ik meekijken waar jij tegen aan loopt en kan ik je de benodigde ondersteuning bieden om jouw nieuwe inzichten en energie mee te geven en samen met  jou je innerlijke en uiterlijke balans te vinden.

Tijdens de gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen geef ik je altijd extra informatie over je innerlijke balans. Dat maakt elke behandeling uniek en behandelen we datgene waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Samen met jou gaan we op zoek naar naar een gezonde levenstijl vol nieuwe inzichten, positiviteit, bewustwording, vol inspiratie nieuwe energie én een stralende huid!

Visie

Mijn liefde voor de natuur, natuurlijke schoonheid, natuurlijke voeding en de persoonlijke ontwikkeling van de mens heeft mij geïnspireerd om JustNaturall op te richten, met als doel het schoonheidsideaal van deze tijdsgeest naar een ander niveau te tillen. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om 'wat' je hebt of 'hoe' je eruit ziet, maar om 'wie' je bent en 'wilt' zijn.

 

Welzijn is een actueel onderwerp in de hectische maatschappij waarin wij leven. Steeds meer mensen gaan bewuste keuzes maken op dit gebied en gaan op zoek naar diensten en producten die hierop aansluiten.

 

De werkwijze van de unieke behandelmethode van praktijk JustNaturall is gebaseerd op:

 • Stilte: het creëren van een stilte die ruimte geeft om volledig te kunnen ontspannen
 • Respect voor lichaam en geest: er wordt niet met apparatuur gewerkt maar met de handen, die in de Ayurveda gezien worden als de werktuigen van het hart.
 • Bewuste aandacht: wie is de klant en wat heeft hij/zij nodig op dat moment om evenwicht te vinden. Jouw verhaal en natuurlijke schoonheid is uniek en staat centraal.

 

Waar staat JustNaturall voor?

Op een gewoon (Just) geheel natuurlijke (Naturalmet behulp van je eigen zelfgenezend vermogen én die van de natuur) en holistische wijze de balans herstellen tussen lichaam, geest en ziel, voor iedereen, ongeacht welke leeftijd of geslacht (all). Zodat je weer volledig je balans vindt en in je eigen kracht kan komen te staan en weer in staat zult zijn om je eigen wensen en behoeften te (h)erkennen. Hierdoor zul jij weer meer kunnen gaan leven vanuit jouw hart, de weg naar jezelf en jouw geluk weer terugvinden. Met de behandelingen van JustNaturall zul je naast een stralende en gezonde huid ook weer de energie terug krijgen om je dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. 

 

Wat JustNaturall doet

Praktijk JustNaturall is een Holistic Beauty & Wellness praktijk in Castricum voor kinderen en volwassenen en biedt behandelingen, diensten en ondersteunende producten aan vanuit een holistische en energetische visie.

Dat betekent dat ik kijk naar jou als geheel. Jouw gedachten, emoties, gedrag, je lichaam, je energie  – alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoe jouw hoofd werkt, uit zich in je lichaam. En hoe jouw lichaam werkt, uit zich in je hoofd.

Door een combinatie van holistisch energetische lichaams -en gezichtsbehandelingen, orthomoleculair voedings -en supplementenadviesoefeningengesprekken en diverse behandelmethoden zul je:

 

 • je lekkerder in je vel gaan voelen
 • je meer bewust worden
 • je energieker voelen
 • meer rust ervaren en je meer ontspannen voelen
 • je veilig voelen in je lichaam en in situaties die uitdagend voor je zijn
 • je gevoelens, gedachten en emoties (her)kennen en ervaren
 • je blokkades en vastgeroeste gedragspatronen loslaten
 • je kwaliteiten en talenten (her)ontdekken
 • ervaren wat echt contact met jezelf betekent
 • je eigen grenzen verkennen en bewaken
 • meer zelfvertrouwen hebben
 • leren weer goed voor jezelf te zorgen
 • je natuurlijke schoonheid naar boven halen die jou doet stralen
 • jezelf vanuit jouw kracht en wijsheid aan de wereld laten zien

Missie

Omdat iedereen uniek is, is het mijn uitdaging en missie om jou de behandeling en de ondersteuning te kunnen geven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met schoonheid, hoogsensitiviteit, gezondheid en bewustwording. Wat betekent schoonheid eigenlijk en hoe breng je deze naar buiten? Ervaring, opleidingen en onderzoeken hebben me gebracht waar ik nu sta. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, energetisch en holististisch therapeut en natuurvoedingsadviseur weet ik precies wat jij, je gezondheid én je huid nodig hebben.

Samen zorgen we ervoor dat jij je innerlijke en uiterlijke balans weer terug vindt en dat je weer gaat stralen en je gelukkig voelt!

 

 

Wat ik heel belangrijk vind is dat je je bij mij veilig en welkom voelt.

In mijn laagdrempelige praktijk kun je in een ongedwongen en prettige sfeer volledig jezelf zijn!

 


Beauty is within you