• Vanaf nu te boeken: het Lente Retraite
  • NIEUW: duo behandelingen (tip voor moederdag)

Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren werken op het bewuste als ook het onderbewuste en kunnen er voor zorgen om een verstoord zenuwstelsel weer terug in evenwicht te brengen. Deze pure geuren kalmeren de geest en verlichten fysieke spanningen.

Het is ook een ideaal middel om de chakra's in balans te brengen en te herstellen.


Fonoforese

Stemvorkbehandeling heet met een mooi woord fonoforese.
Fonoforese is een behandeling met geluidstrillingen door middel van verschillende stemvorken.

Fonoforese sluit aan bij de wetenschap dat de mens tot in het kleinste deeltje puur trilling is. De trilling van de stemvorken gaat als een zachte golfbeweging door je lichaam en herstelt het natuurlijk evenwicht in organen en cellen. Daardoor is het mogelijk om met de stemvorken door te dringen tot de essentie van de mens.

De behandeling is er op gericht om de harmonie te herstellen tussen lichaam, ziel en geest en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam te activeren en te stimuleren.

 


Kristaltherapie

Kristallen en (edel)stenen zijn er in verschillende kleuren en tinten, deze komen overeen met de chakra's. Bij kristaltherapie worden de stenen op verschillende delen van het lichaam gelegd om het lichaam en de chakra's in balans te brengen, ze aan te vullen of ze te herstellen. Er worden stenen toegepast die de energie van de ontvanger ten goede zullen komen en ze worden op de plekken neergelegd daar waar nodig.


Kleurentherapie

Hierbij worden de kleuren van de chakra's door de handen van de therapeut direct naar het lichaam gestuurd. De therapeut is diegene die de kleuren kan zien, de ontvanger ervaart wellicht 'warmte' wanneer de rode, oranje of gele stralen worden gestuurd en 'koude' wanneer de groene, blauwe en paarse stralen worden gebruikt. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de kleurenlamp.

Kleurentherapie richt zich niet perse op de plek van de chakra's in de rug, maar kan op elk deel van het lichaam worden toegepast.


Trance & Spirit healing

‘Healing’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’.

Met behulp van gidsen zal het je helpen je zelfbewustzijn te vergroten en zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau een stukje ‘heel te worden’.

Het kan zorgen voor verlichting en herstel van ‘de balans’ in jezelf.


Naast deze mooie behandeltechnieken, gebruik ik ook regelmatig een biotensor of pendel


Nieuwsgierig geworden wat een holistische energetische behandeling voor jou kan betekenen?