Agenda voor de aankomende evenementen

 

Deze cursus start op dinsdag 9 juni 2020 van 19:45 tot 22:00 uur

Overige data: - dinsdag 16 juni

                           dinsdag 23 juni

                           

Kosten : € 110

 

In de cursus Op Jezelf leren Vertrouwen ga je in 3 avonden leren hoe jij kunt vertrouwen op je eigen intuïtie, weer dichtbij jezelf en je gevoel komt en hoe je je intuïtieve eigenschappen nog meer kunt ontwikkelen en inzetten.

Omdat intuïtieve ontwikkeling alles te maken heeft met bewustwording van energie, zal de betekenis van de aura en chakra’s ook uitgebreid aan bod komen en worden besproken. Je leert je eigen energieveld kennen, ontdekt wat blokkades zijn en hoe je ze kunt oplossen. In deze cursus maken we met behulp van jouw intuïtie energie concreet, tastbaar en toepasbaar.


Deze cursus start op woensdag 10 juni 2020 van 19:45 tot 22:00 uur 

Overige data: - woensdag 17 juni

                           woensdag 24 juni

                           woensdag 1 juli

Kosten: € 145

 

In 4 avonden ga jij ontdekken wat er nodig is om het pad naar jezelf weer terug te vinden. Wat maakt jou gelukkig en wat zijn jouw kwaliteiten en mogelijkheden?

Samen met jou gaan we op zoek naar de kern van jouw vragen en begeleid ik je graag naar een gezonde levenstijl vol nieuwe inzichten, goede moed, bewustwording, vol inspiratie en nieuwe energie, zodat jij weer lekker in je vel zit en in staat zult zijn de regie op te pakken en jouw leven te leiden volgens jouw wensen en behoeften!

Dit alles zal bijdragen en je ondersteunen op jouw persoonlijke ontwikkelingspad naar een liefdevolle en diepe verbinding met jezelf, het leven en alles wat je daarin tegenkomt. Een pad waarbij je steeds meer (keuze)vrijheid, levensgeluk, gezondheid en ontspanning ervaart.

 

Durf jij deze stap te zetten? Ik loop graag een stukje met je mee op jouw pad naar een gelukkiger leven!


Datum: zaterdag 27 juni 2020

 

Tijd: 10:00 tot 16:00 uur

 

Kosten: € 75,00 

(incl. een lichte lunch, koffie en thee)

 

Hoogsensitief zijn, is niet altijd makkelijk, het kent zijn uitdagingen, maar het zou ook zomaar een gave kunnen zijn!

 

Om dit ook zo te kunnen ervaren, kan en wil ik jou en/of je kind graag hierbij helpen.

Voor diegene die meer praktische handvatten zouden willen, zich erkent en herkent willen voelen of verder willen verdiepen in hun hoogsensitiviteit, is deze workshop over hoogsensitiviteit. Maak van je 'last' je KRACHT!

 

De workshop vindt plaats in een kleine setting van maximaal 5 deelnemers.


Dag en tijd:

Elke maandag - en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur 

 

Kosten: 

€ 9,50 p.p. (inclusief thee, iets lekkers bij de thee)

Is dit ook zo herkenbaar voor jou? Je wilt graag meditateren, omdat je weet dat het je goed zal doen en dat je er veel baat bij zult hebben, maar je vindt het moeilijk om het thuis zelf te doen. Je wilt het liever samen met iemand doen óf je hebt nog nooit gemediteerd en je zou het graag willen leren.

Je bent dan van harte welkom op maandagochtend en/of vrijdagochtend om samen met mij in een heerlijke warme ruimte en in een prettige en ongedwongen sfeer te mediteren en zo goed je week te beginnen en/of je week goed af te sluiten! Ik zal tijdens de meditatie ook gebruik maken van aromatherapie indien gewenst.

We zullen de meditatie afsluiten met een orakelkaartlegging.

Er is ruimte voor 5 deelnemers.


Datum: vrijdagavond 12 juni 2020

 

Tijd: 19:45 tot 22:00 uur 

 

Kosten:  € 22,50 p.p. (inclusief koffie/thee en wat lekkers)

i.v.m. de corona maatregelen is er voor deze workshop plek voor 4 deelnemers. Reserveer je plekje dus snel!

De workshop Aromatherapie wordt 1 keer per maand gegeven.

Je leert tijdens de workshop de achtergrond en de kracht van etherische oliën kennen en hoe je deze op een veilige en effectieve manier kunt inzetten om je fysieke en emotionele gezondheid te ondersteunen.

Je zult aan de slag gaan met diverse oliën en je krijgt recepten aangereikt hoe je met de oliën verschillende producten zelf kunt maken. Uiteraard mag je na de workshop je zelfgemaakte producten mee naar huis nemen.

Elke maand is er een nieuw thema!

Het thema van vrijdag 12 juni zal zijn: Lente (hooikoorts en allergie)