Workshop aromatherapie


Thema: verkoudheid

 

Veel mensen gebruiken al aromatherapie producten bij verkoudheid en griep, denk maar aan de Vicks inhalers of zalfjes die je bij de drogist of apotheek koopt om op je borst en rug te smeren. Maar pure etherische oliën zijn natuurlijker en hebben veel betere genezende eigenschappen.
 

Wat leer je in de workshop?

Je leert de achtergrond en de kracht van etherische oliën kennen en hoe je deze op een veilige en effectieve manier kunt inzetten om je fysieke en emotionele gezondheid te ondersteunen.
 
Daarnaast krijg je recepten aangereikt om je eigen aromatherapeutische huismiddeltjes te maken tegen verkoudheid en griep, aromatherapeutische huismiddeltjes die pijnlijke spieren kunnen verlichten, hoofdpijn verminderen en je verstopte neus weer vrij maken.
 
Ook leer je tijdens de workshop wat je kunt doen om de verspreiding van ziektekiemen eenvoudig te voorkomen met recepten voor een aroma diffuser en eventueel voor in bad.
 
Tijdens de workshop ga je zelf de volgende producten maken:
  • een huidolie om op de borst en rug te smeren i.p.v een Vicks zalf
  • een inhaler voor de neus voor bij verkoudheid en griep
  • een zelfgemaakte blend voor in een aroma diffuser en/of in bad
 
De prijs van deze workshop bedraagt € 27,50 p.p. inclusief gebruik van massage- en etherische oliën, koffie/thee en iets lekkers.
De zelfgemaakte huidolie, inhaler en de blend voor diffuser en/of bad mag je uiteraard na afloop mee naar huis nemen.
 
De eerstvolgende workshop staat gepland op woensdag 11 maart van 19:45 tot 22:00 uur.
 
Kosten: 27,50 (incl. thee, koffie en wat lekkers)
 
Er is plaats voor 5 deelnemers
Klik op agenda voor de data waarop deze workshop nog meer gegeven wordt of geef je alvast op voor de eerstvolgende workshop d.m.v. het aanmeldformulier op deze pagina.