• Vanaf nu te boeken: het Lente Retraite
  • NIEUW: duo behandelingen (tip voor moederdag)

Hoe gelukkig ben jij in dit leven?


Voor iedereen bestaat het leven uit ups en downs. Slechte momenten, minder leuke dagen of negatieve gebeurtenissen, je kunt ze niet voorkomen. Waar jij daarentegen wel de regie over hebt, ook als je hoogsensitief bent, is hoe jij omgaat met de dingen die op je pad komen, dit wordt namelijk volledig bepaald door jouw manier van denken. Is bij jou het glas halfvol of halfleeg? Denk jij in problemen of in oplossingen? Wijs jij naar een ander of neem jezelf verantwoordelijkheid? Leef je in het verleden of in het heden? Zie je vooral naar wat je niet hebt of naar wat je juist wel hebt?

Wat als geluk een keuze is.......

Daarmee is het niet gezegd dat je altijd maar gelukkig kunt of zou moeten zijn. Het is aan jou hoe je de 24 uur die in een dag zitten indeelt en dát maakt elke dag het verschil tussen gestresst of relaxed zijn, geleefd worden of leven, ontevreden zijn of juist tevreden, je ongelukkig voelen of gelukkig zijn! Die keuzes maak jij, bewust of onbewust, elke dag opnieuw! Geluk creëer je zelf, daar hoef je niet op te wachten!

 

Maar soms raak je door omstandigheden het contact met je lichaam en geest kwijt en kun je je ongelukkig gaan voelen. Daardoor lukt het je niet meer om de taal van je lichaam te verstaan en kun je last krijgen van diverse klachten zoals:

  • lichamelijke, emotionele of mentale klachten
  • vastzitten in een gejaagde stand en er zelf niet meer uit kunnen komen
  • worstelen met thema's als hooggevoeligheid van jezelf of van je kindeen burn-out, stress of blokkades 
  • terugkerende klachten, waarvoor geen medische oorzaak te vinden is
  • last van hormonale klachten, zoals bijvoorbeeld PMS
  • last van slapeloosheid
  • geen ritme en structuur kunnen vinden

 

Missie

Herken jij jezelf hierin?  JustNaturall kan je helpen in je zoektocht naar jouw GELUK, zodat je weer balans, rust en veerkracht vind in je leven. Ik bied je inzichten en handvatten om op een makkelijke manier en met kleine stappen jouw pad naar een gelukkiger, gezonder, overzichtelijker en meer ontspannen leven te kunnen realiseren, zowel privé als ook op werkgebied. Onder andere hoe je vaker nee kunt zeggen tegen dingen, waar je helemaal geen zin in of tijd voor hebt of dat je leert accepteren dat je niet perfect hoeft te zijn en dat het helemaal niet erg is dat je af en toe faalt. Dat je meer leert vertrouwen op je eigen intuïtie. Wat geeft jou dat geluksgevoel? Én daarnaast leer ik je ook hoe je op een efficiënte manier time-management kunt toepassen, zodat je lekker veel me-time overhoudt!

 

Hoe creëer je een gelukkiger leven?

 

Voor vragen of het maken van een afspraak, neem dan telefonisch contact op met 06-20170671 of via het contactformulier.