De heilzame werking van cacao

Cacao is super voedzaam en zit vol met belangrijke voedingswaarden om ons lichaam gezond te houden. Het is een krachtige bron van antioxidanten en is de hoogste voedsel bron van magnesium ter wereld. Dit is ook nog eens het mineraal waar wij in onze westerse wereld het meest te kort aan hebben. Ook bevat cacao ontzettend veel ijzer, zink koper, mangaan en andere belangrijke mineralen om onze lichaamsfuncties te ondersteunen.


SPIRITUEEL HART-OPENINGS MEDICIJN: 
De Maya geloven dat cacao op energetisch niveau als een medicijn werkt, om ons hart en derde oog te openen. De plant helpt bijdragen een een diepere spirituele connectie.

ALS KOFFIE VERVANGER: 
Meer en meer mensen kiezen voor een natuurlijke middel om over te stappen van koffie naar cacao. Cacao werkt net als koffie stimulerend maar dan zonder de crash na die tijd. Cacao bevat theobromine (familie van cafeïne) alleen dan niet verslavend.

ALS PRE-WORKOUT DRINK:
Cacao geeft een energie boost aan je lichaam. Het helpt je bloedvaten te openen en bloed beter te laten stromen door je lichaam. Hierdoor kun je meer energie ervaren.

VOOR FOCUS EN MEDITATIE: 
Bloed helpt zuurstof naar je cellen te brengen en omdat cacao helpt je bloedvaten wijder te maken, kan je bloed ook sneller na je hersenen stromen. Meerdere mensen geven aan een diepere meditatie te mogen ervaren wanneer ze cacao nemen voor hun spirituele oefeningen.

GELUKS DRANKJE: 
Cacao zit vol met allemaal gezonde stofjes, waaronder een aantal in het bijzonder die je een gelukkig gevoel kunnen geven.

 

Een Cacao ceremonie bij JustNaturall

 

Ervaar de magie van cacao in combinatie met de helende en inspirerende klanken van de klankschalen en een fijne meditatie in een bijzondere, ontspannen samenkomen, waarbij verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat. Je zult tijdens de workshop meer verdieping, verbinding en ontspanning ervaren door middel van de hartverwarmende cacao, een fijne meditatie, helende tonen van de klankschalen en dat wat zich nog meer aandient in het moment.

Je mag thuiskomen bij jezelf, verzachten, voelen en genieten.

 

Kom ook genieten en opladen. Alleen of samen met iemand die jou dierbaar is. Misschien is het zelfs wel leuk om deze avond aan iemand cadeau te doen met bijvoorbeeld een Vertroetelbon!Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon. Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen, en met anderen.100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

Wanneer:

- woensdag 18 januari 2023 van 19.30 uur tot 21.15 uur 

- woensdag 1 februari 2023 van 19.30 uur tot 21.15 uur

 

Kosten:  € 29,50 p.p. 
(inclusief een leuk presentje voor mee naar huis)

 

Er zijn 3 plaatsen beschikbaar

 

Aanmelden voor de Cacao ceremonie