Agenda voor de komende workshops en cursussen 2022:

   


  Cacao Ceremonie:

  Ervaar de magie van cacao tijdens een ontspannen samenkomen, waarbij verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat. Je zult tijdens de ceremonie meer verdieping, verbinding en ontspanning ervaren door middel van de hartverwarmende cacao, een fijne meditatie, de helende tonen van de klankschalen en dat wat zich nog meer aandient in het moment.

  Je mag thuiskomen bij jezelf, verzachten, voelen en genieten.

   

  Kom ook genieten en opladen. Alleen of samen met iemand die jou dierbaar is. Misschien is het zelfs wel leuk om deze avond aan iemand cadeau te doen!Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon. Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen, en met anderen.100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

  Wanneer:

  • woensdag 31 augustus 2022 (5 plaatsen beschikbaar)
  • woensdag 28 september 2022 (5 plaatsen beschikbaar)
  • woensdag 2 november 2022 (5 plaatsen beschikbaar)

   

  Tijd: van 19.30 uur tot 21.15 uur 

   

  Kosten:  € 29,50 p.p. 
  (inclusief een leuk presentje voor mee naar huis)

   

  Meer informatie over Cacao lees je hier

   

  Aanmelden voor de Cacao ceremonie  Pendel workshop

  Altijd al een keer willen leren hoe je een pendel kunt toepassen en waarvoor je hem kunt inzetten?

  Tijdens de workshop leer je hoe je jouw pendel kunt personaliseren en wat je er allemaal mee kunt doen.

  Kosten voor deze workshop zijn € 42,50 p.p.
  (inclusief koffie/thee en versnaperingen, een pendel, een syllabus met oefeningen en een pendelkaart voor mee naar huis)

   

  Wanneer:

  • woensdagavond 21 september 2022 (5 plaatsen beschikbaar)
  • woensdagavond 26 oktober 2022 (5 plaatsen beschikbaar)
  • woensdagavond 23 november 2022 (5 plaatsen beschikbaar)

   

  Tijd: van 19.30 - 21.30 uur

   

  meer informatie over pendelen lees je hier

   

  Aanmelden voor de Pendel workshop  Workshop Hoe ga ik om met mijn hoogsensitiviteit of dat van mijn kind/kinderen

  Veel mensen ervaren hun hoogsensitiviteit nu nog als een 'last', maar ik begeleid je graag om van die 'last' je KRACHT te maken.
   

  Wil jij graag deze stap zetten om in je eigen kracht te komen en meer innerlijke rust te ervaren, doordat je je hoogsensitiviteit beter leert begrijpen, weerbaarder wordt, handvatten en inzichten aangereikt krijgt en zo leert hoe je hier goed mee om kunt gaan?

  Of wil je graag je kind/kinderen helpen om beter met hun hoogsensitiviteit om te gaan, zodat ze kunnen opgroeien met een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Hierdoor zullen ze in staat zijn hun eigen plek te kunnen vinden en zich meer op hun gemak te voelen in deze wereld en daardoor een meer ontspannen en lichter leven te kunnen gaan leiden. Je zult ervaren dat hierdoor ook de rust en harmonie binnen het gezin weer terug zal keren.

   

  Er is een workshop Hoe om te gaan met je hoogsensitiviteit voor volwassenen en een workshop Hoe om te gaan met de hoogsensitiviteit van mijn kind/kinderen.

   

  WORKSHOP HOE GA IK OM MET MIJN HOOGSENSITIVITEIT (volwassenen):  

  Wanneer:

  • woensdagavond 7 september 2022 (4 plaatsen beschikbaar)
  • woensdagavond 5 oktober 2022 (4 plaatsen beschikbaar)
  • woensdagavond 9 november 2022 (4 plaatsen beschikbaar)

   

  WORKSHOP HOE GA IK OM MET DE HOOGSENSITIVITEIT VAN MIJN KIND/KINDEREN: 

  Wanneer:

  • woensdagavond 14 september 2022 (4 plaatsen beschikbaar)
  • woensdagavond 12 oktober 2022 (4 plaatsen beschikbaar)
  • woensdagavond 16 november 2022 (4 plaatsen beschikbaar)

   

  Kosten zijn € 55,00 p.p. per workshop
  (inclusief koffie/thee en versnaperingen, een syllabus en een ondersteunend product voor mee naar huis)


  Tijd: van 19.30 - 21.30 uur

   

  Lees hier meer over hoogsensitiviteit bij volwassenen en kinderen

   

  Aanmelden voor de workshop hoe ga ik om met mijn hoogsensitiviteit of dat van mijn kind

  Reiki cursussen en inwijdingen voor Reiki I, II en IIIA

   

  Reiki is een natuurlijke helingswijze uit Japan die lichaam en geest in balans brengt. Het zorgt voor diepe ontspanning en meer energie.

   

   

  Het woord Reiki betekent letterlijk 'Universele Levensenergie'. Deze energie bevindt zich van nature in ons lichaam en om ons heen. In optimale staat zorgt dit voor balans en kracht in lichaam en geest.

   

  Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki activeert het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en te genezen. Door Reiki word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. Deze overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Reiki zorgt ervoor dat je zelfbewustzijn wordt vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang worden gezet.

   

  JustNaturall geeft les volgens het 'Traditioneel Usui System of Natural Healing'


  Reiki I cursus (1 dag)

  Wanneer:

  • donderdag 8 september 2022 van 10.00 - 17.00 uur:
  • donderdag 6 oktober 2022 van 10.00 - 17.00 uur
  • donderdag 3 oktober 2022 van 10.00 - 17.00 uur


  Kosten: € 195,00

  (inclusief thee/koffie, versnaperingen, schriftelijk cursusmateriaal, een certificaat, een heerlijke lichte lunch en een terugkom moment welke nader bepaald zal worden)
   

  Tijdens de Reiki I cursus krijg je inzicht in de geschiedenis van Reiki en leer je hoe je jezelf én een ander een Reiki behandeling kan geven. Je ervaart hoe je dit kan doen zonder dat je klachten van iemand anders overneemt. Je leert de verschillende handopleggingen en je verdiept je in de sensaties die je kan voelen. Ook leer je een verkorte behandeling, een ‘Reiki-EHBO’, waarmee je op een snelle manier de helende kracht van Reiki kan inzetten. Tijdens de cursusdag wordt er veel geoefend, op jezelf en op elkaar en er wordt continu stil gestaan bij de verschillende sensaties die worden waargenomen. In deze Reiki I cursus worden er vier initiaties door de Reiki Master uitgevoerd. Deze initiaties zijn een onderdeel van de energetische afstemming die nodig is om Reiki optimaal te laten stromen.


  Reiki II cursus (1 dag)

  Wanneer:

  • donderdag I5 september 2022 van 10.00 - 17.00 uur
  • donderdag 13 oktober 2022 van 10.00 - 17.00 uur
  • donderdag 10 november 2022 van 10.00 tot 17.00 uur


  Kosten: € 225,00

  (inclusief thee/koffie, versnaperingen, schriftelijk cursusmateriaal, een certificaat, een heerlijke lichte lunch en een terugkom moment welke nader bepaald zal worden)

  Tijdens de cursus Reiki II leer je de eerste 3 symbolen van Reiki en ook hoe je Reiki kunt geven een ander. Je leert hoe je een behandeling geeft aan op afstand en je zult zelf ook een behandeling ontvangen. Er zal worden geoefend op elkaar en uitgelegd welke producten je ter ondersteuning van de Reiki energie nog meer in kunt zetten en hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen. Deze dag zul je worden ingewijd voor de tweede graad van Reiki.  Reiki IIIA cursus (1 dag)

  Wanneer:

  • donderdag 22 september 2022 van 10.00 - 15.00 uur
  • donderdag 20 oktober 2022 van 10.00 - 15.00 uur
  • donderdag 17 november 2022 van 10.00 - 15.00 uur


  Kosten: € 275,00

  (inclusief thee/koffie, versnaperingen, schriftelijk cursusmateriaal, een certificaat en een heerlijke lichte lunch)

  Wil je ook kunnen werken met het Master symbool en de Master inwijding ontvangen? Of wil je een praktijk beginnen om anderen op een volwaardige en professionele manier Reiki behandelingen te kunnen geven?

  Dan kun je de cursus Reiki IIIA volgen. Je wordt dan aspirant Master en ontvangt de Master inwijding en het Master symbool. Je behandelingen worden zeer krachtig en je kunt je technieken volledig ontwikkelen.

   

  Je ontvangt deze cursus de Mastergraad inwijding, die ervoor zorgt dat je Reiki energie 16 x sterker wordt. Deze dag leer je en ontvang je het vierde Reiki symbool, het Mastersymbool. 
   

  Je kunt na deze dag de energie op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel

   

  Voor meer informatie en aanmelden klik op één van onderstaande Reiki cursussen:

   

  - Reiki I cursus

  - Reiki II cursus

  - Reiki IIIA cursus

   

   

  De cursus en workshopsdata voor hierna worden later gepland en zullen hier worden vermeld.