Reiki Master/Teacher 3B opleiding

 

Indien je de cursus Reiki I en II of Reiki IIIA hebt gevolgd en anderen wilt gaan opleiden kun je de beroepsopleiding tot Reiki Master volgen. Dit is alleen mogelijk wanneer je zelf over een zeer uitgebreide ervaring beschikt en langere tijd veel met Reiki hebt gewerkt. Alleen door veel behandeluren (en vaak jaren ervaring) kun je de kennis opbouwen die nodig is om les te kunnen geven. JustNaturall biedt een individueel traject aan met als hoogste doel kwalitatief zeer goede masters op te leiden die de naam van Reiki hoog kunnen houden en de kwaliteit kunnen blijven waarborgen. Deze opleiding vraagt dus een grote toewijding en zorgt voor een goede basis om zelf te kunnen starten.

 

Tijdens deze opleiding ontvang je de Master initiatie met bijbehorende symbolen, loop je stage en leer je hoe je anderen kunt initiëren. Ook word je begeleid in het opzetten van een eigen praktijk.

 

Duur en opzet traject

JustNaturall biedt een volledig Mastertraject aan waarin je wordt opgeleid tot zelfstandig Reiki Master. Na deze beroepsopleiding kun je zelf cursisten gaan opleiden. JustNaturall begeleid je in het traject en zorgt dat je professioneel aan de slag kunt.

 

Aan het begin van het traject wordt een programma op maat gemaakt en worden afspraken en stages ingepland, zodat je weet wanneer je opleiding afgerond zal zijn. Je zult stage lopen tijdens een Reiki I, II en IIIA cursus. De lengte van de opleiding is gemiddeld vier maanden, afhankelijk van ervaring in behandelingen en kennis.

 

Je ontwikkelt onder begeleiding van JustNaturall je eigen lesmateriaal, cursusopbouw en certificaten en leert hoe je anderen gaat initiëren. Aan het eind van het traject ontvang je de Master initiatie en het daarbij behorende certificaat. Hierna blijf ik beschikbaar voor eventuele ondersteuning of vragen, mocht je daar behoefte aan hebben.

 

Na deze opleiding kun je goed voorbereid als Reiki Master aan de slag en kun je je tevens als Master laten registreren bij de Reiki Vereniging Cirkel. JustNaturall is hier ook bij aangesloten.

 

De eerstvolgende Master opleiding zal rond december 2022 starten. Er is maar beperkt plaats en deze opleiding is alleen mogelijk voor cursisten die de andere Reiki cursussen ook bij JustNaturall hebben gevolgd of na een toelatingsgesprek geschikt zijn bevonden om de Reiki Master opleiding bij JustNaturall te kunnen volgen.

 

Toelatingscriteria

  • Alleen als je Reiki I t/m IIIA behaald hebt bij JustNaturall of een andere opleider en ruime ervaring hebt met behandelingen geven en over voldoende kennis van Reiki beschikt, kun je aanmelden voor de Reiki IIIB Master/Teacher opleiding. Het is een individuele opleiding.

Cursuslocatie

  • De cursus wordt gegeven in de praktijk op de Martin Luther Kinglaan 30 in Castricum.
  • Zie contact voor een routebeschrijving.

 

Kosten:

  • € 585,00

Aanmelden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze Reiki Master/Teacher IIIB opleiding?
Laat dan hieronder je bericht achter.
Indien je geen reactie krijgt, check dan je spam-box of bel even naar 06-20170671.