Ondersteunende producten bij Hoogsensitiviteit

Onderstaande producten en artikelen zijn in mijn praktijk te koop en kunnen een effectieve ondersteuning bieden bij hoogsensitiviteit bij kinderen en volwassenen.

 


Per stuk € 15,95

HSP aurasprays 30ml

 

Als HSP-er is jouw aura groot en ijl. Wat als gevolg heeft dat je veel ruis en energie oppikt van andere mensen. Je kunt ook veel energie kwijt raken als je bijvoorbeeld in de stad of een drukke ruimte bent. Dit kun je voorkomen door je aura te beschermen, reinigen en te versterken door middel van onderstaande aurasprays.

Keuze uit: 

 • protection
 • me - I am
 • cleansing
 • pull in
 • grounding

Per setje € 19,95

HSP setje sprays voor kinderen 

 

In dit jute zakje HSP Kids, vind je de volgende sprayflesjes van 10 ml om gevoelige kinderen te ondersteunen als ze ondermeer naar school gaan;

Pull in: Met deze spray wordt de aura van je gevoelige kind naar het lichaam teruggebracht. Het voelt compacter en er wordt meer veiligheid ervaren. Ook hebben de energiën van andere kinderen minder effect op het energiesysteem van je kind.

Cleansing: Een heerlijke spray om te gebruiken als je kind uit school komt. Het reinigd het enerigesysteem en zo ‘was’ je alle energie weg die niet van het kind zijn.

Protection: Om de aura te beschermen. Gebruik deze spray vóór je kind naar school gaat. Of naar een feestje of naar andere activiteiten die veel van je kind vragen.

Focus: Voor de nodige concentratie tijdens het leren.

Bedtime smudge: Een fijne ondersteuning bij het slapen gaan.


Per stuk € 6,95

Massagering voor om je vinger

 

Deze massagering masseert de meridianen in je vinger door middel van acupressuur. 

 • hierdoor verbeterd je concentratie, je energie en je algemene gezondheid.
 • het vermindert stress en stimuleert de bloedsomloop.
 • helpt naast HSP ook bij autisme en ADHD
 • geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.
 • in verschillende kleuren verkrijgbaar

 

Materiaal: gemaakt van roestvrij staal, met een geanodiseerde coating. Veilig materiaal voor kinderen en volwassenen. Voor vele gelegenheden geschikt, zoals: school, thuis, op kantoor enzovoort.


Gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur technieken.


Per stuk € 11,95

Aromatherapie hanger

 

Deze hanger is gemaakt van roestvrijstaal en bevat een gekleurd vilt, welke vervangen kan worden en waarop jij je ondersteunde geur kunt druppelen. Zo ben je de hele dag door beschermd en heb je altijd je favoriete ondersteunde geur bij je.

 

 • bij aanschaf van de hanger ontvang je 3 gekleurde viltjes er gratis bij
 • verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Per stuk € 12,95

Aromatherapie auto diffuser

 

Deze auto diffuser is gemaakt van roestvrijstaal en bevat een gekleur vilt waar je je favoriete ondersteunde geur op kunt druppelen. Zo heb je onderweg een heerlijke ondersteunde geur in je auto.

 

 • bij aanschaf van een diffuser krijg je 3 gekleurde viltjes er gratis bij
 • verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Per stuk € 7,95 

Eenhoorn hanger aromatherapie

 

Deze eenhoornhanger bevat een klein rond vilten balletje welke vervangen kan worden en waarop je je favoriete ondersteunde geur kunt druppelen. Zo is je kind de hele dag door beschermd tegen negatieve energie van buitenaf.

 

 • bij aanschaf van een diffuser krijg je 3 gekleurde vilten balletjes er gratis bij

Per stuk € 9,95

Hyperstone

 

De hyperstone is een zeldzame steen en geeft een uitstekende ondersteuning bij hoogsensitiviteit bij kinderen en volwassen. Het is een sterke reinigende, aardende en beschermende steen waarmee je krachtige energievelden maakt.


Per stuk € 8,95

Labradoriet

 

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. Men zegt dat de steen een beschermende werking heeft en daarnaast spiritualiteit bevordert. Zeer geschikt bij hoogsensitiviteit. Ook in hanger verkrijgbaar.