Toen ik er op mijn 26e na een lange zoektocht per toeval achter kwam dat ik hoogsensitief ben verklaarde dat een hoop, er vielen veel puzzelstukjes op zijn plek! De jaren daar voorafgaand heb ik vaak geworsteld met de gedachte dat ik anders was en kon eigenlijk nooit goed plaatsen waarom ik me het ene moment goed voelde en het andere moment ineens een stuk slechter, niet wetende dat ik onbewust de energie en gedachten van anderen overnam, waardoor ik me regelmatig moe, leeg en uitgeput voelde.

 

Heb je ook het gevoel 'anders' te zijn en het gevoel te hebben dat je tegen de stroom in zwemt? Herken jij jezelf in de omschrijving van hoogsensitief en kwam er na het maken van de HSP test een uitslag uit dat je hoogstwaarschijnlijk een hoogsensitief persoon bent?

 

Dan help ik jou heel graag in het coachen van deze mooie eigenschap. Als jij bereidt bent en de stap wilt zetten om deze eigenschap te ontwikkelen dan gaan we samen van jouw 'last'  jouw 'KRACHT' maken!

Wat mag je verwachten van een HSP coachingstraject?  

Omdat ieder mens uniek is en ieder hoogsensitief persoon zijn of haar hoogsensitiviteit anders ervaart en het ook afhankelijk is van bijvoorbeeld hoe je bent opgevoed, wat je karakter is en in wat voor invloeden de maatschappij heeft, zal iedereen een eigen plan van aanpak nodig hebben hoe om te gaan met deze mooie gave. We gaan samen in het traject je verleden, het heden en de toekomst in kaart brengen en kijken waar jouw valkuilen liggen. Wat betekent het voor jou om hoogsensitief te zijn en hoe zou je er mee willen omgaan. De rode draad in het traject zal verbinding en bewustwording zijn. Verbinding met jezelf en de verbinding met anderen op een manier die jou energie geeft in plaats van kost. En bewustwording: als je je bewust bent van iets, dan pas kun je er voor kiezen om het te veranderen, te transformeren. Ben je er niet bewust van, dan heb je die mogelijkheid niet en zal er dus niets veranderen! 

 

Wat je na een HSP coachingstraject bij mij mag verwachten is dat je meer:

 

Kennis

kennis hebt over hoogsensitiviteit. Je kunt beter contact maken met jezelf en je begrijpt jezelf meer. Je accepteert je hoogsensitiviteit en je bent in staat je grenzen aan te geven. Je weet hoe je je assertiever kunt opstellen en je communicatieve vaardigheden zijn beter ontwikkeld.

Inzicht

inzicht hebt verkregen in jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. Je herkent sneller je valkuilen en kwaliteiten. Je weet wanneer je de controle mag en kan loslaten. Je weet wat er nodig is om je te beschermen en hoe je kunt aarden en ontspannen.

Balans

time management kunt toepassen, zodat je effici├źnter met je tijd om zal gaan, indrukken kunt beperken en zo de rust en structuur kunt inbouwen die je nodig hebt. Je kunt je sensitiviteit inzetten als kracht. Je bent beter in staat om je energie niveau op peil te houden. Je bent weer in verbinding met jezelf.

Wil je graag weer in balans komen en je hoogsensitiviteit beter leren begrijpen, weerbaarder worden, handvatten en inzichten aangereikt krijgen en zo leren hoe je hier beter mee om kunt gaan? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


 

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

Je gegevens zijn helemaal veilig bij mij, de privacyverklaring is van toepassing.