STAP 1

Zuiveren en herstellen

 

In deze eerste fase gaan we back to basics. Samen kijken we naar je levensstijl en geef ik je een holistisch advies op maat. Vanuit hier werken we toe naar het creëren van een mooie en stevige basis. Je huid wordt gezuiverd en beschadigingen worden hersteld. Daarnaast vul ik tekorten in je huid aan: denk bijvoorbeeld aan de juiste voeding, het inbrengen van voldoende zuurstof en het aanvullen van je energiepeil. Het eindresultaat? Een stralende, frisse en jeugdige huid waarin je je eigen schoonheid weer herkent. In de behandeling gebruik ik kostbare werkstoffen en holistische toepassingen om je huid het allerbeste resultaat te geven.

STAP 2

Opbouwen en vitaliseren

 

Vocht, voeding en energie zijn de sleutel voor een mooie, stralende huid. In deze holistische behandeling werken we verder aan het opbouwen en voeden van je huid, waardoor deze snel weer in balans is en blijft. We ondersteunen de natuurlijke werking van je huid en voegen de bouwstoffen toe die jouw huid nodig heeft. Met vitamines en mineralen werken we aan het neerzetten van een stevig fundament voor een mooie, jonge huid. Ik geef je persoonlijk natuurvoedingsadvies en heb speciale aandacht voor de energiehuishouding van je huid. Vanuit deze opbouw fase kunnen we overgaan naar verjonging en versteviging. In de behandeling gebruik ik kostbare werkstoffen en holistische toepassingen om je huid het allerbeste resultaat te geven.

STAP 3

Verstevigen en verbinden

 

In deze laatste fase straalt de schoonheid die jij van binnen bezit door naar buiten. Uiterlijk en innerlijk zijn optimaal met elkaar verbonden. Dit voel én zie je! Het geheim van deze behandeling zit hem in de combinatie van verschillende fantastische technieken. Ik noem dit ook wel de gouden driehoek: alles komt samen in deze behandeling en zo genereer je een optimale positieve energiestroom, waardoor je huid straalt en je innerlijk optimaal in balans is met je uiterlijk. In de behandeling gebruik ik kostbare werkstoffen en holistische toepassingen om je huid het allerbeste resultaat te geven. Ook pas ik in deze fase een speciale natuurlijke facelift techniek toe in de vorm van bindweefselmassage, waardoor de huid ook op langere termijn verstevigd blijft. Vanuit hier is het heel makkelijk jouw mooie huid te onderhouden.