Pure ontspanning, een stralende huid én nieuwe energie!

 

Stralen doe je van binnenuit. Als je goed in je vel zit zul je je beter voelen, meer energie ervaren en dit uitstralen naar buiten toe. Het kunnen voelen van je eigen lichaam zorgt ervoor dat jij precies weet wat je wensen en behoeften zijn om het leven te leiden zoals jij dat graag wilt. Ben jij klaar om te gaan voelen?

 

In mijn praktijk sta jij centraal en kijk ik als energetisch therapeut, holistisch schoonheidsspecialiste, Reiki Master, Access Bars practitioner, HSP coach, aromacoach en natuurvoedingsadviseur naar jou als mens vanuit een holistische benadering (holisme, wat is afgeleid van het Griekse woord holos en wat betekent het geheel) en leg verbanden tussen fysieke, mentale, emotionele en energetisch/spirituele klachten.

 

Alles in ons lichaam in onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Behandelingen vanuit een holistische visie

 

Ik zal me tijdens een holistische energetische gezichts -of lichaamsbehandeling afstemmen op jouw energiecentra, chakra’s en aura veld. Hierbij zal ik ook gebruik maken van heerlijke etherische oliën (aromatherapie), inspirerende tonen van de klankschalen en de Koshi, de helende kracht en ondersteuning van Reiki energie en edelstenen.

Energetische verstoringen en blokkades kunnen op deze manier gevoeld en verholpen worden.

 

Vervolgens gaan we die centra aandacht geven, op een dieper niveau, die dat nu nodig hebben. Ook zal ik als energetisch therapeut hierover met jou het gesprek aangaan, waardoor er automatisch een proces bij je in gang wordt gezet. Hieruit ontstaan inzichten en bewustwordingen, deze verwerk je dan in jouw heling en gaat jouw energie weer stromen.

 

Je zult als vanzelf meer rust en ruimte in je lichaam en geest gaan ervaren. Daarnaast wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en ook je immuunsysteem krijgt een geweldige boost.

 

Voel je welkom in mijn warme en sfeervolle praktijk in Castricum, waar je onmiddellijk tot rust komt en waar nog écht de tijd voor je wordt genomen. Een fijne plek om een nieuwe ervaring op te doen op het gebied van Reiki, holistische -en energetische therapie, omgaan met je hoogsensitiviteit en wat natuurlijke huidverzorging voor jou kan betekenen.

 

Zorg goed voor jezelf, je bent het waard!

 

Warme groet, NatasjaMijn liefde voor de natuur, natuurlijke schoonheid, natuurlijke voeding en de persoonlijke ontwikkeling van de mens heeft mij geïnspireerd om JustNaturall op te richten, met als doel het schoonheidsideaal van deze tijdsgeest naar een ander niveau te tillen en jou in staat te brengen zelf te helen.

 

Door middel van het werken vanuit mijn hart en met mijn intuïtie, helderwetendheid, heldervoelende en mediamieke gaven weet ik waar de oorsprong van jouw klacht ligt en gaan we hier samen mee aan de slag. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om 'wat' je hebt of 'hoe' je eruit ziet, maar om 'wie' je bent en 'wilt' zijn.

Vandaaruit ontstaat er ruimte om nieuwe keuzes te maken en ontwikkel je persoonlijke groei!

 


Dit is wat anderen zeggen....

Lees hier meer ervaringen van klanten.

 

innerlijk en uiterlijk in balans