Cursus aanbod

 

Voor iedereen die interesse heeft in het werken met energie en deze behandeltechniek zelf wil leren heeft JustNaturall een compact, maar duidelijk en volledig cursusprogramma. De cursussen worden in kleine groepjes gegeven, bestaande uit 2 personen, waarin je leert om jezelf en anderen te behandelen. 

 

Tijdens de cursussen leer je de geschiedenis van Reiki en de werking van de energie goed kennen. Daarnaast bestaat een cursus uit de inwijdingen en het samen leren voelen wat de kracht van de energie doet, zodat je hier direct mee aan de slag kunt.

 

Of je de Reiki alleen voor jezelf, in je naaste omgeving of in je werk wilt gaan gebruiken, de cursus is voor iedereen geschikt.

 

Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met je wensen en doelen zodat je optimaal gebruik kunt gaan maken van de energie. Na de cursus heb je de energie altijd bij de hand en is het direct inzetbaar voor allerlei klachten en ongemakken, zowel op lichamelijk als emotioneel en mentaal gebied.

 

Een bijkomend voordeel is dat tijdens de cursus er veel verandert in je energiesysteem en daardoor komt er meer balans in je leven. Je leert hoe je jezelf (of anderen) op een natuurlijke manier in balans kunt brengen en gaat de werking van de energie beter begrijpen. Veel cursisten geven na enkele weken aan zich sterker en rustiger te zijn gaan voelen en meer zelfvertrouwen te hebben gekregen. Veel hooggevoelige of 'High Sensitive Persons' (HSP-ers) hebben baat bij een Reiki cursus, doordat ze leren zichzelf beter te beschermen en hierdoor minder last van verstorende energieën hebben en minder tot niet meer 'leeglopen' op de energie van een ander.

 

De volgende Reiki cursussen worden aangeboden bij JustNaturall.

Klik op één van de onderstaande cursussen voor meer informatie: 

 

- Reiki I cursus

- Reiki II cursus

- Reiki IIIA cursus

- Reiki IIIB Master/Teacher opleiding