Even voorstellen....

Ik ben Natasja Uiterwaal-Mud.

Samen met mijn man, mijn 2 kinderen, hond en 2 katten woon ik in Castricum.

Mijn hobby's zijn wandelen in de natuur, tennissen, creatief bezig zijn en reizen.

Ik was 'anders'

Al vanaf kleins af aan wist ik dat ik 'anders' was dan de meeste mensen om mij heen. Ik kon feilloos de energie van anderen aanvoelen, was erg gevoelig en wist ook vaak al vooraf voorspellingen te doen over iets wat nog moest gebeuren. Op mijn 26e kwam ik er na en lange zoektocht per toeval achter dat ik een HSP/HSS (Hoogsensitief Persoon/High Sensation Seeker) ben en dat verklaarde een hoop, er vielen veel puzzelstukjes op zijn plek! Sinds die tijd ben ik onderzoek gaan doen en me meer gaan verdiepen in wat HSP inhoudt en hoe ik van deze, zoals ik het toen ervaarde, last mijn kracht kon maken. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik de afgelopen jaren de benodigde opleidingen, cursussen en workshops gevolgd.

Ik heb geleerd hoe ik zachter, liefdevoller en met meer compassie met mezelf en met alles wat zich aandient in het leven om kan gaan. En ik blijf hiermee in ontwikkeling en leer elke dag nog weer meer bij ;);)

 

De natuur

Ik ben een echte natuurliefhebber en buitenmens en kom, naast dat ik daar weer even helemaal op laad en tot mooie inzichten kom, ook helemaal tot rust. Samen met mijn gezin en onze hond zijn wij vaak in de natuur te vinden en genieten wij volop van al het moois dat de natuurlijke omgeving ons te bieden heeft. Een paar van mijn workshops zullen dan ook in de natuur plaatsvinden.

 

Reizen

Reizen, daar ben ik dol op! Ik heb al veel mooie vakanties en reizen in het binnen -en buitenland mogen maken, zowel met mijn gezin als alleen. Elke keer vind ik het fijn om nieuwe plekken te ontdekken. Ik krijg daar energie van en ook daar kom ik altijd tot mooie inzichten en creatieve ideeën! 

 

Verbindingen maken

Zo door de jaren heen kan ik zeggen dat ik een echt mensen-mens ben. Ik vind het erg leuk om steeds weer nieuwe mensen te mogen ontmoeten en vind het heerlijk en voel me bevoorrecht om andere mensen bij elkaar te mogen brengen, te verbinden, ze te mogen begeleiden en helpen met vragen waar ze tegen aan lopen in het leven.

 

Opleidingen, workshops en mijn missie

Met de nodige kennis en levenservaring en vanuit de drijfveer om mensen te begrijpen, te motiveren en te ondersteunen om ook meer uit hun leven te kunnen halen ben ik de opleiding tot energetisch therapeut en HSP coach gaan volgen. Omdat ik daarnaast ook altijd mezelf wil blijven ontwikkelen, uitdagen en prikkelen (kenmerk van een HSS/High Sensation Seeker :):) heb ik de afgelopen 2 jaar nog een aantal leuke en leerzame cursussen en workshops erbij gevolgd, zoals mediamieke ontwikkeling, aromatherapie coach, werken met remedies, trance & spirit healing, fonoforese (stemvorken) en de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en zal deze opgedane kennis ook weer zeer goed kunnen toepassen in alle behandelingen, consulten en workshops die ik geef in mijn praktijk.


Ben jij nieuwsgierig geworden wat ik jou te bieden heb

en ga jij mee op reis naar de beste versie van jezelf?