• De praktijk is geopend op afspraak.
  • En voor het bestellen van producten (deze worden binnen Castricum GRATIS thuisbezorgt).
Home » Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Natasja Uiterwaal-Mud, een hoogsensitieve vrouw en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het prachtige Castricum. Sinds 1 januari 2020 ben ik gestart met mijn praktijk JustNaturall, nadat ik 10 jaar lang mijn eigen schoonheidssalon heb gehad. Gedurende die 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de schoonheidssalon en de nodige dingen op mijn levenspad te hebben mogen meemaken, werd mij heel duidelijk dat schoonheid, je gezondheid en je gelukkig voelen niet alleen van buiten, maar vooral van binnen komt.

 

Visie

Mijn liefde voor de natuur, natuurlijke schoonheid, natuurlijke voeding en de persoonlijke ontwikkeling van de mens heeft mij geïnspireerd om JustNaturall op te richten, met als doel het schoonheidsideaal van deze tijdsgeest naar een ander niveau te tillen. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om 'wat' je hebt of 'hoe' je eruit ziet, maar om 'wie' je bent en 'wilt' zijn.

 

Welzijn is een actueel onderwerp in de hectische maatschappij waarin wij leven. Steeds meer mensen gaan bewuste keuzes maken op dit gebied en gaan op zoek naar diensten en producten die hierop aansluiten.

 

De werkwijze van de unieke behandelmethode van praktijk JustNaturall is gebaseerd op:

  • Stilte: het creëren van een stilte die ruimte geeft om volledig te kunnen ontspannen
  • Respect voor lichaam en geest: er wordt niet met apparatuur gewerkt maar met de handen, die in de Ayurveda gezien worden als de werktuigen van het hart.
  • Bewuste aandacht: wie is de klant en wat heeft hij/zij nodig op dat moment om evenwicht te vinden. Jouw verhaal en natuurlijke schoonheid is uniek en staat centraal.

Waar staat JustNaturall voor?

Op een gewoon (Just) geheel natuurlijke (Naturalmet behulp van je eigen zelfgenezend vermogen én die van de natuur) en holistische wijze de balans herstellen tussen lichaam, geest en ziel, voor iedereen, ongeacht welke leeftijd of geslacht (all). Zodat je weer volledig je balans vindt en in je eigen kracht kan komen te staan en weer in staat zult zijn om je eigen wensen en behoeften te (h)erkennen. Hierdoor zul jij weer meer kunnen gaan leven vanuit jouw hart, de weg naar jezelf en jouw geluk weer terugvinden. Met de behandelingen van JustNaturall zul je naast een stralende en gezonde huid ook weer de energie terug krijgen om je dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. 

 

Missie

Omdat iedereen uniek is, is het mijn uitdaging en missie om jou de behandeling en de ondersteuning te kunnen geven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met schoonheid, hoogsensitiviteit, gezondheid en bewustwording. Wat betekent schoonheid eigenlijk en hoe breng je deze naar buiten? Ervaring, opleidingen en onderzoeken hebben me gebracht waar ik nu sta. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, energetisch en holististisch therapeut en natuurvoedingsadviseur weet ik precies wat jij, je gezondheid én je huid nodig hebben.

Samen zorgen we ervoor dat jij je innerlijke en uiterlijke balans weer terug vindt en dat je weer gaat stralen en je gelukkig voelt!

 

 

Wat ik heel belangrijk vind is dat je je bij mij veilig en welkom voelt.

In mijn laagdrempelige praktijk kun je in een ongedwongen en prettige sfeer volledig jezelf zijn!

 


Beauty is within you