Home » Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Natasja Uiterwaal-Mud, samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het prachtige Castricum. Sinds 1 januari 2020 ben ik gestart met mijn praktijk JustNaturall, nadat ik 10 jaar lang mijn eigen schoonheidssalon heb gehad. Gedurende die 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de schoonheidssalon werd mij heel duidelijk dat schoonheid niet alleen van buiten, maar vooral van binnen komt.

 

Visie

Mijn liefde voor natuurlijke schoonheid en de persoonlijke ontwikkeling van de mens heeft mij geïnspireerd om JustNaturall op te richten, met als doel het schoonheidsideaal van deze tijdsgeest naar een ander niveau te tillen. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om 'wat' je hebt of 'hoe' je eruit ziet, maar om 'wie' je bent en 'wilt' zijn.

 

Welzijn is een actueel onderwerp in de hectische maatschappij waarin wij leven. Steeds meer mensen gaan bewuste keuzes maken op dit gebied en gaan op zoek naar diensten en producten die hierop aansluiten.

 

De werkwijze van onze unieke behandelmethode is gebaseerd op:

 • Stilte: het creëren van een stilte die ruimte geeft om volledig te kunnen ontspannen
 • Respect voor lichaam en geest. Er wordt niet met apparatuur gewerkt maar met de handen, die in de Ayurveda gezien worden als de werktuigen van het hart.
 • Bewuste aandacht: wie is de klant die voor je hebt en wat heeft hij/zij nodig op dat moment om evenwicht te vinden. Jouw verhaal en schoonheid staat centraal.

Waar staat JustNaturall voor?

Op een gewoon (Just) geheel natuurlijke (Naturalmet behulp van je eigen zelfgenezend vermogen én die van de natuur) en holistische wijze de balans herstellen tussen lichaam, geest en ziel, voor iedereen, ongeacht welke leeftijd of geslacht (all). Zodat je weer volledig in je eigen kracht kan komen te staan en weer in staat zult zijn om je eigen wensen en behoeften te (h)erkennen. Hierdoor zul jij weer meer kunnen gaan leven vanuit jouw hart, de weg naar jezelf en jouw geluk weer terugvinden. Met de behandelingen van JustNaturall zul je naast een stralende en gezonde huid ook weer de energie terug krijgen om je dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. 

 

Missie

Omdat iedereen uniek is, is het mijn uitdaging en missie om jou de behandeling en de ondersteuning te kunnen geven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met schoonheid en gezondheid. Wat betekent schoonheid eigenlijk en hoe breng je deze naar buiten? Ervaring, opleidingen en onderzoeken hebben me gebracht waar ik nu sta. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, energetisch en holististisch therapeut en natuurvoedingsadviseur weet ik precies wat jij én je huid nodig hebben.

Samen zorgen we ervoor dat jij je innerlijke en uiterlijke balans weer terug vindt en dat je weer gaat stralen en je gelukkig voelt!

 

 

Ontwikkel kracht, balans en rust in lichaam en geest

Mijn behandelingen zorgen ervoor dat je:

 • meer energie krijgt
 • weer de balans terug vindt
 • blokkades, belemmeringen en beperkingen opruimt
 • weer terug in je eigen kracht komt 
 • zelfvertrouwen toeneemt
 • time management inbouwt
 • beter om kan gaan met je emoties en je gevoelens
 • Intuïtieve eigenschappen verder worden ontwikkeld
 • meer kunt ontspannen, je gelukkig voelt en weer kan genieten van het leven
 • natuurlijke schoonheid naar boven komt die jou doet stralen!

 

 

Wat ik heel belangrijk vind is dat je je bij mij veilig en welkom voelt.

In mijn laagdrempelige praktijk kun je in een ongedwongen en prettige sfeer volledig jezelf zijn!

 


Beauty is within you