Access Bars Consciousness® 


Wil jij een heerlijke Access Bars® behandeling ondergaan, waarbij ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam worden gecreëerd door zachte aanraking van 32 punten op het hoofd? Opgebouwde emoties, gedachten en ervaringen die jou beperken om moeiteloos te mogen ontvangen in het leven, worden afgevoerd en gereset. Het zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd en laat de energie weer stromen voor nieuwe mogelijkheden op de gebieden waar jij bereid bent tot verandering.

Jouw energie wordt lichter en positiever, waardoor de wereld om jou heen, zoals jij hem ervaart, mee verandert. Weerstand vermindert, fysiek en geestelijk kun je je sterker voelen, meer focus ervaren, zaken lopen makkelijker, meer ontspanning en ruimte in jezelf. De veranderingen na een Access Bars® behandeling kunnen direct en/of ook nog weken daarna merkbaar zijn en zelfs versterken.

 

Je ligt op een comfortable behandeltafel, houd je kleren aan en mag lekker liggen en ontspannen. De Access Bars® behandeling duurt ruim een uur bij volwassenen en bij kinderen tussen de 30 en 45 minuten.

 

Mensen ervaren na afloop van een Access Bars® sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt. Je 'harde schijf' is alsware opgeschoond!

 

Bij welke klachten helpt een Access Bars® behandeling?

 

- Stress

- Piekeren

- Depressie

- Pijn

- Slecht slapen

- Faalangst

- Hooggevoeligheid

- Lichamelijke klachten

- Vermoeidheid

- Migraine

- ADHD

- Autisme

- Burn out

- Concentratieproblemen