• De praktijk is geopend op afspraak
  • Ben jij op zoek naar meer rust en innerlijke kracht?
  • Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek
Home » Over » Over mij

Ik stel me graag aan je voor....

Ik ben Natasja Uiterwaal-Mud, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en energetisch en holistisch therapeut. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het prachtige Castricum. Sinds 1 januari 2020 ben ik gestart met mijn praktijk JustNaturall nadat ik 10 jaar lang mijn eigen schoonheidssalon heb gehad. Gedurende die 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de schoonheidssalon werd mij heel duidelijk dat schoonheid niet alleen van buiten, maar vooral van binnen komt.

 

Door diverse energetische en coaching opleidingen te volgen, zoals energetisch en holistisch therapeut, HSP coach, trance & spirit healing, aromatherapie, mediamieke ontwikkeling en natuurvoedingsadviseur, kan ik mijn nog beter verdiepen in de persoonlijke ontwikkelingen van mijn klanten. Op die manier kan ik meekijken waar jij tegen aan loopt en kan ik je de benodigde ondersteuning bieden om jouw nieuwe inzichten en energie mee te geven en samen met  jou je innerlijke en uiterlijke balans te vinden.

Tijdens de gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen geef ik je altijd extra informatie over je innerlijke balans. Dat maakt elke behandeling uniek en behandelen we datgene waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Samen met jou gaan we op zoek naar naar een gezonde levenstijl vol nieuwe inzichten, positiviteit, bewustwording, vol inspiratie nieuwe energie én een stralende huid!

Natasja Uiterwaal-Mud

gediplomeerd schoonheidsspecialist, energetisch en holistisch therapeut, natuurvoedigsadviseur, HSP coach en aromatherapeut