Welke energetische behandelingen worden er in de praktijk gegeven?


In mijn praktijk geef ik verschillende ontspannende energetische behandelingen en pas ik verschillende behandelmethoden en technieken toe. Deze kan ik, indien nodig, ook combineren om tot een behandeling op maat te komen, welke jij op dat moment het meest nodig hebt.

Ze hebben allemaal gemeen met als zelfde doel om je bewustwording te vergroten. Als je je bewust bent van iets, kun je kiezen om het te veranderen, te transformeren. Ben je je niet bewust, dan heb je die mogelijkheid niet en zal er niets veranderen.

Jij en ik gaan samen blokkades aanraken, letterlijk en figuurlijk, vanuit ons hart en met onze handen. Hierdoor ontstaat beweging, ruimte en ontspanning. Zo komt er energie vrij, zodat die weer goed kan stromen en jij weer in balans komt.

Reiki

Een Reiki behandeling beïnvloedt en stuurt de energie, zodat je je opnieuw gemotiveerd voelt. Innerlijke veranderingen kunnen gepaard gaan met fysieke veranderingen, zoals sprankelende ogen, een diepere ademhaling en een positievere instelling.

Lees meer....

 

Access Bars®

Wil jij een heerlijke Access Bars® behandeling ondergaan, waarbij ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam worden gecreëerd door zachte aanraking van 32 punten op het hoofd? Opgebouwde emoties, gedachten en ervaringen die jou beperken om moeiteloos te mogen ontvangen in het leven, worden afgevoerd en gereset. Het zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd en laat de energie weer stromen voor nieuwe mogelijkheden op de gebieden waar jij bereid bent tot verandering.

Lees meer....

 

Zen gezichtsbehandeling

Een Zen gezichtsbehandeling is een heerlijke ontspannende en huidverbeterende behandeling. Als het lichaam stress loslaat (ook op celniveau) dan zal het helende vermogen worden aangezet en zal er verjonging en herstel van binnenuit kunnen ontstaan.

Lees meer....